06 de febrer 2009

Més pluja i més fred, segons diuen......

Com sigui que he decidit canviar la foto del perfil, avui us poso un altre tigre "guapo", la veritat és que en fotografia trobo el tigre un animal preciós, és un felí, com un gat no domesticat, i no m'hi acostaria pas, però de lluny o en foto m'agrada molt, te prestància, elegància i la paraula de moda d'avui "glamour".
Be, el post d'avui no va de tigres eh? va de la dixosa pluja, del fred i de les possibles nevades o calamarsades que està previst (mes o menys) que ens faci avui i demà.
Sembla el "no acabar". Estem ja a febrer, tradicionalment ja és un mes de fer fred i climatologia rara, d'aqui que se li digui "febrerillo el loco" però cansa, cansa molt: la roba estesa al bany en un estenedor plegable, llums encesos durant més estona de dia perquè són dies foscos, el gasoil de la calefacció que no et dura el que t'hauria de durar (normalment, omplint el dipòsit a finals d'octubre ens arribava fins a primers de març, enguany, fa 15 dies que el varem haver d'omplir una altra vegada) tot plegat, com deia dies enrere, un Hivern massa llarg i depriment.
L'any passat ens varem passar no se quants mesos parlant de la sequera, de transvasaments, de l'Ebre, del Segre, de restriccions, d'estalvi d'aigua (difusors a les aixetes) etc... i enguany ja no hi ha el tema per omplir diaris, ara els omplen opinant, valorant i criticant els polítics per si no han estat o no han reaccionat com calia al seu entendre davant les ventades no habituals ni normals a algunes comarques, si s'alerta de nevades i no són tan extenses com es creia, també són criticats per exagerats.
Resumint, que no estem mai contents, si plou perquè plou, si fa fred perquè fa fred, si fa calor perquè fa calor.