09 de novembre 2007

3 generacions + 1 (en vida)

En aquesta foto de la meva família hi ha 3 generacions. Es va fer un dia que va ser molt feliç per les 3 generacions, el dia que el meu fill (3ª generació) es casava amb una noia meravellosa i que es prometien amor. Ja han passat més de 2 anys d'aquell dia i ara ja hi ha una altra generació que està molt a prop de fer el seu primer any de vida. El nostre net Joan el 25 d'aquest mes complirà 1 any i ho celebrarem per "todo lo alto" (a casa però) és per aquest motiu que escric aquest post, en el seu honor i també en honor del besavi (1ª generació en vida)
! moltes felicitats per tots ¡
Pel que sembla som una família longeva, per part dels homes i per part de les dones, el besavi ja ha complert els 86 anys i la meva tia (germana de me mare) a la foto en tenia 89 però és que pel febrer ja en farà 92 i està més fresca que una rosa. Per això tinc l'esperança de que viuré prous anys com per veure creixer i amb novia (o amiga) al meu net Joan i gaudir del seu "carinyo" com ho va poder fer la meva mare.

2 comentaris:

isa ha dit...

bona nit Alícia, es maravellos poder escriure com tu ho fas i atrevirte a fer-ho per a tot-t'hom.
Jo soc mes de llegir, peró avui, despres de fer un cop d'ull al teu blog, també tinc ganes d'escriure.
El post de les "abraçades" m'ha fet pensar molt i crec que en donem poques, i en moments no del tot adients. A mi hem fan quedarme glasada (no hi sapigut mai per qué).
Un petó ben fort.
Isabel (la naboda del Sisco i la Maruja)

Marali ha dit...

Hola Isa, gràcies per entrar al meu blog, quan he vist que tenia un comentari de Isa ja m'he pensat que erats tu, al Siscu i a la Maruja els he ensenyat les fotos que tinc dins l'ordinador del meu net i els he dit que escribia i llavors m'han demanat l'adreça per dir-te-ho a tu perquè quan veuen que faig anar l'ordinador diuen, "mira, mira como la Isa". Que be que estan oi? repeteixo, estic contenta de saber de tu, a veure si estem més en contacte, si més no a traves de la xarxa. Un peto
Alícia