20 de novembre 2007

Aniversaris....... Per molts anys

Tan sols quatre ratlles. Avui ha fet 32 anys que va morir Franco. En aquella època jo no hagués pensat mai que m'alegraria de la mort d'algú, però ho vaig fer, no és que ho celebréssim brindant amb "xampany" però ens en varem alegrar moltíssim perquè s'obria una porta a l'esperança del final de la dictadura. Tot eren incògnites, no sabíem ven be que passaria perquè deien que Franco ho havia deixat tot "atado y muy bién atado". A poc a poc varem veure que no estava tan "bien atado" i que finalment arribariem a la democràcia ¡ i hi varem arribar !, amb penes i treballs, amb paciència, anant canviant lleis, persones, legalitzant partits polítics, posant a to a l'exèrcit, etc. etc.
Avui també fa anys la Margarita. Margarita és una noia de Bolívia que està a casa per ajudar-nos a cuidar a l'avi, que és molt bona "nena" (li dic nena perquè compleix 25 anys) i que ens estimem molt perquè s'ho mereix. Des d'aquí doncs ¡ Felicitats Margarita ! aviat podràs tornar al teu país i gaudir dels teus 2 fills i marit.
I diumenge 25 de novembre en Joan Ramon Martori farà el seu primer any de vida ¡ 1 any ! Per molts anys estimat Joan.

2 comentaris:

Marina ha dit...

Un any ja!
Te'n recordes que bé li quedava aquell conjuntet taronja que li vau regalar? I la calor que feia? I com de remenut era?
I mira'l ara!
Un any!
Em fa una ilusió....

Marali ha dit...

Sembla que va ser ahir, oi? però ja fa un any i sense adonarte'n quasi be estarà a l'adolescencia. no correm tant però, abans ha de passar per diferents etapes que ja aniràs coneixent. ¡ és tan guapo !
serio però simpàtic, independent però mimos. ho te tot i és la vostra alegria i la meva. Un peto