05 de novembre 2007

Refredats

Ja he tornat de "ses illes" be, de Mallorca. Han estat quatre dies d'esbarjo en el que hem fet de tot, (sobre tot menjar) hem anat a veure paisatges, les coves del drac, de compres, i fins i tot varem tirar "les cartes" i varem anar a una festa nocturna (era per això que hi anàvem) que va estar molt be.
Però, sempre hi ha un però, he tornat molt refredada. Un refredat d'aquells de tardor que com no vagis amb cura no te'l treus en tot l'hivern, espero que no sigui el meu cas. Feia bastant de temps que no em refredava tant com ho estic ara, pot ser perquè no sortia gaire? Està vist que no és pot tenir tot.

2 comentaris:

jrrof ha dit...

Ben tornada! Encara que sigui refredada! Ja m’agradaria agafar un refredat mallorquí! El que és més probable que l’agafi igual sense sortir de casa! Tal com molt bé dius! “Està vist que no és pot tenir tot”. Sort nià que els refredats no duren tota la vida!

Marali ha dit...

Ben trobat Josep, gràcies i si per sort els refredats no duren tota la vida i per tant se suposa que amb 4 o 5 dies més ja estaré al 100/100.