31 de desembre 2007

Despedim el 2007

foto de Núria Puig. Tots els drets reservats

Avui ens toca despedir el 2007, ho farem com sempre amb els 12 grans de raïm i la copa de cava (no es donés el cas que tinguéssim mala sort per no fer-ho, !quines tonteries¡ ) Tenint un marit músic, durant molts d'anys he fet els comiats de l'any sola, però enguany (com que ja te una edat i fa temps que no fa de músic) el despedirem junts.

Desitjos pel 2008: salut, poder gaudir de totes les celebracions familiars, unes petites vacances, estabilitat econòmica (el més difícil tal com diuen que aniran les coses), amor, companyia, fora cabòries, i prou. (que no és poc).

Projectes: De moment, cap, potser continuar escrivint al blog això si, un petit paper a l'obra de teatre que estem preparant, i viure. Amb més somriures i no tantes llàgrimes.

Propòsits: Com tothom d'una certa edat i pes i per poder gaudir una mica més, perdre quilos si no tots els que cal, al menys uns quants. Ho dic seriosament però ja veurem si aguantaré massa temps per aconseguir-ho. I un altre propòsit important, que no us explicaré ara perquè si no ho aconsegueixo se'm tiraria la cavallaria pel damunt, si arribo a fer-ho ja us ho diré.

1 comentari:

Yaiza ha dit...

Doncs sí, a alguns llocs sóc la petiteta i n'hi ha d'altres on sóc una de les més grans! jeje
Bona entrada d'any, Alícia!
Muà