15 de febrer 2009

La fi d'un prim fil d'esperança

Ahir es va conèixer que l'ex-novio de la noia desapareguda a Sevilla havia confessat que l'havia mort a cops i que l'havia llençat al riu.
El petit fil d'esperança dels pares és va trencar per sempre. La desesperació des la seva desaparició quedava una mica apaivagada per aquest fil i confiaven en que la trobarien, això els ajudava a passar els dies sense la seva filla.
Avui ja no els queda això, hauran de saber acompanyar-se i consolar-se l'un a l'altra, els quedarà la gran càrrega que els suposarà saber que no la tornaran a veure mai més, que la seva vida jove ha estat truncada sense donar-li cap oportunitat de viure-la feliç.
La incertesa, la inseguretat, la por, ja s'han acabat, però no s'ha acabat tot encara, s'ha de trobar el seu cos i l'hauran de identificar, hi haurà un judici (ves a saber quan) i hauran de confiar en que és farà la deguda justícia. Tot un seguit de coses més per afegir a la càrrega que portaran al damunt per tota la seva vida.
Els desitjo que vulguin tenir fortalesa i que la família, amics, veïns, els donin un cop de ma per tirar en davant la seva vida, sense enfonsar-se al pou.

6 comentaris:

jrrof ha dit...

Ha set bonic llegir el teu post, malgrat la tristesa de la noticia, quin país, quin món, tot està girat al revés, obres un diari i donen ganes de tancar-lo, on anirem a parar? No hi ha un pam de net enlloc.

Marali ha dit...

Tens raó, morts, baralles, pallisses, mafies, desapereguts, robatoris..... No hem de perdre la confiança en la humanitat malgrat tot això. Crec que tot i que és el que de més es parla a part del futbol, al nostre païs sortosament encara són minories aquests fets.

Anònim ha dit...

EL MEU NOM ÉS NAOMI, sóc dels Estats Units
trobar un autèntic escriptor d’amor? un escriptor amorós les obres de la qual han donat resultats? correu electrònic a Dr, Sango. sanar d’un cor trencat "Estic molt contenta que el meu marit tornés després de deixar-me amb una altra dona" contacteu a spellspecialistcaster937@gmail.com per ajudar-vos a retornar ràpidament el vostre examant després de dotze anys de matrimoni, l'home va estar involucrat en una o altra disputa. abans que finalment em deixés i es traslladés a Califòrnia per estar amb una altra dona. Vaig sentir que la meva vida s’acabava i els meus fills van pensar que mai no tornarien a veure al seu pare. Només vaig intentar ser fort a causa dels nens, però no vaig poder controlar els dolors que em van plorar el cor, el meu cor va quedar inundat de dolor i dolors perquè estava realment enamorat del meu marit. Penso en ell dia i nit i sempre desitjo que pogués tornar a mi. Estava molt emocionada i necessitava ajuda, així que vaig buscar ajuda en línia i vaig trobar un lloc que suggeria el doctor, Sango que us podria ajudar a tornar al camí ràpidament. Per tant, vaig sentir que l’hauria de provar. Vaig contactar amb ell i em va dir què fer i ho vaig fer, després va fer que un home de paraula amorosa em cridés realment i em va dir que trobava a faltar jo i els nens tant, tan meravellós !! Així que va tornar aquell dia amb amor i alegria, demanant disculpes pel seu error i pel dolor que havia causat a mi i als nens. Des d’aquell dia, el nostre matrimoni era ara més fort del que era abans, tot gràcies al doctor Sango. és tan poderós i he decidit compartir la meva història en línia que el doctor, Sango, és un autèntic bruixot que sempre pregarà una llarga vida per ajudar els seus fills en problemes si sou aquí i necessiteu un examant. o estalviarà el teu matrimoni aviat. Sense traducció més, poseu-vos en contacte amb el Dr, Sango ara. Aquesta és la seva persona de contacte, per correu electrònic. Correu electrònic: spellspecialistcaster937@gmail.com

Anònim ha dit...

Llegiu i poseu-vos en contacte amb el Dr. Dr.Pellar a través del seu correu electrònic drpellar@gmail.com si necessita un fort encanteri d’amor per resoldre una relació trencada.
Em dic jimmy
Quan tenia sis mesos d’embaràs amb el meu segon fill, em vaig divorciar del meu marit. Des que el nostre nadó va quedar embarassada, estàvem en desacord i discutint, ja no tenia cap amor ni confiança en ell, així que es va divorciar de mi. I amb tots aquests xiulets, vaig intentar tots els mitjans diferents per recuperar-lo, i també vaig provar unes rodes màgiques diferents al meu país natal, però cap d’ells va poder tornar-me a Tom. Només el doctor Pellar va garantir una recollida urgent de 48 hores de màgia i em va assegurar que el meu marit tornaria a estar amb mi. Us escric per agrair-vos i agrair-vos que compliu la promesa i utilitzeu les vostres grans i grans forces per dur-la a casa. Em va encantar saber que vostè està especialitzat en vincle d’amants. Gràcies, senyor, per ajudar-me a passar pels pitjors moments de la meva vida, per ser un mag màgic tan fantàstic i per donar-me la màgia de l’amor que em va provocar tanta alegria durant el meu matrimoni. El meu marit ha tornat i prometo no tornar-me a deixar mai més. Si teniu dubtes de les seves capacitats, creieu-me. Hauríeu de ser capaç de fer-ho. Es fa bonificador de formes que ni tan sols us podríeu imaginar. Si ara ets més fort i necessites un amor fort i urgent d’amor per tornar l’amable contacte amb el Dr.Pellar és l’única resposta per reconstruir una relació o matrimoni trencats. envieu-li un correu electrònic a través de drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

ES VA SEGUIR AQUEST BLOG PER UNA AIX WH I ARA
M’AGRADARÀ COMPARTIR EL MEU TESTIMONI, EL MEU NOM ÉS QUE VIU AL CANADA.
Fa temps que segueixo aquest blog i avui he tingut la sensació que hagués de compartir la meva història perquè també era víctima. Després d’estar amb ell durant set anys, es va divorciar de mi, vaig fer el possible per recuperar-lo, però tot va ser en va, el volia desesperadament per l’amor que tinc per a ell, li vaig suplicar amb tothom, li vaig prometre, però ell es va negar. Vaig explicar el problema a la meva mare i em suggereix que hauria de contactar amb un encanteri anomenat Dr.Pellar per ajudar-me a pronunciar l'encanteri per recuperar-lo, però mai vaig creure en l'encanteri, no vaig tenir més remei que provar el mateix encanteri i ell em va dir. No estava més preocupat que tot anés bé perquè el meu ex marit tornés, em va emprenyar sorprenentment un encanteri en nom meu el segon dia, eren les 16:00. El meu ex em va trucar, em va sorprendre, va respondre la trucada i tot el que va dir ha lamentat tot el que havia passat, que em volia tornar, que em va estimar tant. Estava tan contenta que em va anar bé, així que vam tornar a viure junts. Des d’aleshores, he promès que tothom que conec té problemes relacionats amb la relació i ajudaré a una persona assenyalant l’únic assistent veritable i poderós que m’ha ajudat a resoldre el meu problema i és diferent a qualsevol que sigui infidel. Per a qui necessiti ajuda aquí és Dr.Pellar i es pot posar en contacte amb ell a través del seu correu electrònic: drpellar@gmail.com

Anònim ha dit...

M'encanta compartir els testimonis del matrimoni i l'amor. El meu marit i jo hem estat casats des de fa més de 15 anys. Ens vam conèixer quan tenia 22 anys i ell tenia 27. Junts vam sentir moltes emocions. Al nostre matrimoni es van produir grans batalles i situacions desgarradores, però sempre ens veiem més forts a l'altre costat. De sobte el meu marit va anunciar el meu divorci, vaig quedar cec. No el vaig veure venir, no coneixia els signes. Va deixar de portar el seu anell de noces i no hi vaig pensar. No em sembla atractiu sexualment. No vaig poder plorar tot el temps perquè tenia molta pena. Vaig quedar completament deprimida fins que vaig descobrir el Dr.Sango, un quadre africà del qual tothom parlava per Internet, i em vaig apropar amb amor. Durant la nostra entrevista, em va assegurar que tornaria al meu marit a menys de 48 hores després que el seu encanteri fos pronunciat. Em va semblar impossible. No creureu que al cap de 24 hores, el meu marit em va trucar, demanant que oblidés tot el que deia sobre el divorci. Em va sorprendre del tot! Hi ha hagut tant amor a la meva família des que vaig utilitzar els seus encanteris. És increïble i els seus encanteris funcionen tan ràpidament. Ara el meu marit m’estima molt més que abans. També podeu contactar amb Dr.Sango si teniu problemes de matrimoni o relació. podeu contactar amb Dr.Sango a través del seu correu electrònic; spellspecialistcaster937@gmail.com