26 de maig 2008

" Eurovisió "

Foto de Vigo74. Tots els drets reservats.
Un petit comentari avui perquè no disposo de gaire temps. Tan enrenou amb "Chiquiliquatre" i el "Chiqui-Chiqui" i finalment no ha passat res. Be, no és ben be això, donat els llocs aconseguits els darrers anys, no ha quedat pas tan malament de posició el 16è. de 25.
El que si està clar és que aquest festival cada vegada és més "friky" i que es mereix que si envii gent que faci broma i que sigui conscient de que, així com abans era una plataforma de llançament per un artista, avui dia, l'artista que hi va amb tota la il·lusió del món i no aconsegueix un lloc destacat, aquest artista no farà res ni li servirà de res per la seva carrera. Jo més aviat en diria que és un festival on s'ensorra a l'artista que no guanya.
Vaig veure part del programa i la veritat és que era més espectacle l'escenàri, llums, màquines de fum i efectes especials que els artistes i cançons en si. Ho vaig trobar molt exagerat de tot, una cosa com l'anúnci de "Marina d'Or" per exemple, força "hortera". En fi, jo si fos cantant i m'oferissin d'anar-hi m'hi negaria rotundament a no ser que m'ho prengués com una broma i vulgues aprofitar el viatge i hotel pagats.
Una cita: " Prefereixo els errors de l'entusiasme, a la indiferència de la sabiduria " - Anatole France.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

És una gran broma i com a tal s'ha de prendre. Respecte a l'artista, depèn del que faci després i de la sort, com tot. En tot cas s'hi pot anar disfressat i que ningú no et coneixi com ha fet el chiqui aquest, he, he.

Marali ha dit...

I tant que va ser una broma i crec que fins i tot en Buenafuente no creia que arribés tant lluny. però si que és cert que el festival serveix per ensorrar a un artista si no es guanyador i no és culpa d'ell la majoria de les vegades. Com que no ha guanyat i ha quedat en un lloc dolent per culpa de les votacions "polítiques" i d'amiguisme, la seva discogràfica ja passa totalment de continuar fent promociói avui dia sense promoció no es ven ni mig disc. El món de la música popular d'avui en dia i la industria musical, és molt complexe, i el que es practica més és: "pan para hoy y hambre para mañana".