24 de maig 2008

Tercer cap de setmana de maig

Foto de Vigo74. Tots els drets reservats.
Ja tornem a estar en dissabte i ja estem esgotant el maig. Enguany no ens ha fallat, pràcticament portem 15 o 18 dies de pluja i tot va anant més o menys be.
Demà 25 de maig, el meu estimat net farà 18 mesos, alguna coseta li hauré de comprar, no és que ho necessiti perquè de joguines en te per dar i per vendre, però és que em fa molta il·lusió, i a més demà el tornaré a veure espero, perquè ja fa 2 diumenges que no venen i els enyoro.
Tenim la nevera pràcticament buida com cada dissabte, per tant, aquest matí toca anar a comprar per omplir·la però aquesta tarda m'he programat una activitat per tal de sortir de casa i traurem les cabòries del damunt i de passada m'estalviaré veure la cunyada i sentir·la amb la seva veueta hipòcrita de no haver trencat mai cap plat.
De fet el que m'he programat i m'he mentalitzat és "sortir de casa" no se encara que faré, havia pensat arribar·me fins a Puiggraciós i caminar una mica per allà (amb l'ajut del bastó) enraonant sola, però tot dependrà del temps perquè de moment no sembla pas que hagi de fer sol. Si pel temps no hi puc anar pot ser m'arribi fins a Granollers, m'assegui en una cafeteria, bereni com les "senyores", faci uns quants mots encreuats i aprofiti per anar a comprar a "Can Coromines" el meu desodorant que només trobo allà, també m'he de comprar unes sabates d'estiu i unes sabatilles d'estar per casa, miraré aparadors de sabateries i segons vegi els preus ho compraré aquesta setmana o no.
I si el temps no és gens bo, o sigui que plou, tot quedarà en res, sortiré de casa si, però aniré a fer petar la xerrada al "Racó" de L'Ametlla.
Be doncs, dissabte programat i diumenge no cal, com sempre, el dinar per tots, i gaudir de la companyia dels fills i el net.
Una cita: " Tota teoria és gris, benvolgut amic, i verd és el daurat arbre de la vida "
- Johann Wolfgang von Goethe -

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Que t'ho passis molt be, facis el que facis, bon cap de setmana!!!

Marali ha dit...

Gràcies Júlia, igualment.