22 de maig 2008

Ja estic bé......... fora angines

Foto de Vigo74. Tots els drets reservats.
Avui dijous, ja em trobo be, ja no em fa mal el coll i ja no tinc febre. Les angines s'han acabat, de tota manera m'acabaré la capsa de Clamoxil no fos cas que no hagués fet net del tot i tornéssim a començar amb les dècimes.
He fet una ullada ràpida als titulars d'El Periódico i deu n'hi do les coses que hi ha, polítiques o no.
Cop a ETA, detencions importants, felicitem.nos i felicitem la Guàrdia Civil i la Policia francesa.
Segueix el desgavell a la cúpula del PP i desprès de la reunió d'ahir d'en Rajoy amb Na Maria San Gil, aquesta s'ha despenjat avui amb que deixa la direcció del partit al país basc, així com la seva acta de diputada. ¿que deu passar?
El President Sr. Montilla es reuneix amb el President Rodríguez-Zapatero i els Presidents d'autonomies governades per socialistes, posant els punts sobre les is respecte al finançament i la "solidaritat"
Declaracions de'n Puigcercós, declaracions de'n Carod-Rovira, ha tornat a Barcelona (no se si ho farà a la política) l'Angel Colom, i així és van omplint els diaris, amb les notícies i l'anàlisi de les mateixes per els seus periodistes experts polítics que segons com reflecteixen molt be "de quin color és" cadesqun d'ells.
Hi ha també unes declaracions del cap de de l'equip de rescat internacional xinés dient que aquest terratrèmol sofert a la Xina ha estat el més gran i devastador en molts i molts anys i cap país està preparat per una catàstrofe d'aquestes dimensions.
Hi he trobat a faltar qualsevol informació de Birmània, aquesta gent que està sofrint tant, desprès d'haver-ho perdut tot, segrestats dins el seu propi país i sense ajuda de cap mena. Ahir vaig sentir per la ràdio que la Junta Militar havia rebutjat qualsevol ajuda internacional i ara acabo d'escoltar que avui s'ha despenjat amb una ordre increïble: S'ha prohibit als ciutadans de 48 municipis, de la zona més devastada pel cicló que viatgin durant els dies 23 i 24 per motius del Referèndum nacional que ja es va fer però a aquest municipis va ser ajornat i per tant aquest dies hauran d'anar a donar el seu vot i no poden estar absents de casa seva (be, del domicili perdut). Increïble, una vegada més ¿quina mena de gent són aquesta Junta Militar?
I per últim, la concessió del Premi "Príncep D'Asturies" a una Fundació de Veneçuela que aplega nens desarrelats, orfes, semi-delinquents, etc. havent creat 180 orquestres de música clàssica amb aquest infants, (250.000 nens). El comentari següent a aquesta notícia és la decepció soferta per la Fundació del Palau de la Música que també optava al premi, avalada la candidatura per milers de personalitat de la música., deixant anar que cada vegada troben més polititzat aquest premi i que la concessió a la Fundació veneçolana ha estat un gest polític per tancar l'enfrontament degut a les paraules del Rei Joan Carles. La veritat és que aquesta Fundació data de l'any 1975 quan mai ningú coneixia al Sr. Chávez, i aconseguir crear 180 orquestres, ensenyant als nens la música i a estimar·la és una tasca social envejable i, crec jo, mereixedora d'aquest premi.
Una cita: " Per entendre el cor i la ment d'una persona, no et fixis en el que ha fet, no et fixis en el que ha aconseguit, sinó en el que aspira a fer " - Khalil Gibran.