La recepta d'aquesta setmana serà "Conill a l'allet" (per fer cas al ministre).
Ingredients: (4 persones) 1 conill i mig, oli, sal, alls, 12 ametlles torrades pelades, 12/16 avellanes torrades pelades, pa fregit.
Elaboració: en una cassola amb oli fregiu el conill (tallat a trossos mitjans, espatlles senceres) deixant-lo ben daurat, retireu del foc i aprofiteu l'oli per fregir-hi el pa (una llesca prima de barra de mig) les ametlles i les avellanes, retireu i deixeu a part, torneu a posar el conill a la cassola i abaixeu el foc. En el morter xafeu els alls (4 o 6 grans) ben xafats, continueu amb les ametlles i les avellanes i el pa fregit (en aquest ordre) fins aconseguir una pasta, afegiu una mica d'aigua i ho aboqueu a la cassola per damunt del conill, sacsejant-la i afegint-hi una mica més d'aigua, assaoneu i deixeu que faci xup-xup amb foc baix i la cassola tapada, durant mitja hora. Si voleu fer-ho com a plat únic, previament haureu fregit unes patates tallades a quadradets (daurades) i que afegireu a la cassola mentres va fent el xup-xup.
Continua no funcionant el corrector de català, disculpeu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada