12 de febrer 2008

Les distraccions (trencaments de rutines)

Foto de Fiore. Tots els drets reservats.
Hi ha moltes classes de distraccions o trencaments de la rutina diària com jo dic. Cada persona te les seves preferències per distreure's i sort n'hi ha de que no tots som iguals.
Hi ha distraccions que et costen diners, com anar al cinema, al teatre, a ballar, o anar a escoltar un bon concert. La lectura també costa diners però ja no suposa tant d'esforç econòmic perquè és fan edicions "barates" o de butxaca que en diuen, també hi ha les biblioteques, o l'intercanvi de llibres amb els amics. El que abans era la distracció núm. 1 o sigui, anar el cinema cada diumenge, ja no és possible. Fer una sortida per anar a veure una bona pel.licula amb la parella representa una despesa que no totes les butxaques poden suportar i no parlem d'anar al teatre que si vols anar a veure una obra determinada i t'has de desplaçar a la capital, això comporta a part del preu de l'entrada: despesa de cotxe, sopar (pizza o entrepà)etc. que suma un bon pic, llavors t'ho rumies molt això d'anar al teatre. Si vols anar al cinema pot ser et planteges d'anar-hi una vegada al mes, anar a teatre o escoltar un bon concert, segurament t'ho podràs permetre com a molt 2 o 3 vegades a l'any.
En resum les distraccions més "barates" pels mileuristes continuen essent "la radio" i la "tele". La radio m'acompanya moltissim, fluixeta la tinc engegada al despatx, escolto música i noticies, de vegades és tan sols això: companyia, i amb les notícies pot ser en donen alguna que et crida l'atenció i pares l'orella.
La tele no m'entusiasme però la miro (o la dormo, que va molt be) de vegades hi ha la sort de que passen una bona pel.lícula o be estrenen alguna "sèrie" que penses, be ho provarem a veure si continua igual de bona com el primer capítol.
Hi ha moltes més distraccions, com per exemple, anar a passejar i gaudir d'un paisatge, practicar un esport (esquí, tennis, natació, etc.) Jo això de l'esport tot i que diuen que més que distracció és per la salut, no em va.
En fi, disfruteu força de les "vostres distraccions" que com deia abans sort n'hi ha que les persones som diferents i hi ha "gustos" per tot.