02 de febrer 2008

Un altra cap de setmana....."rutina"

foto de jrrof. Tots els drets reservats.
Hem arribat de nou a un altre cap de setmana, que ens serveix per trencar la rutina de la feina, però en el meu cas passo de la rutina de la feina a la rutina del cap de setmana. De mica en mica i sense adonar-me'n la vida s'ha convertit en una pura rutina trencada molt poques vegades (una sortida a sopar amb els amics, una sortida al cinema, una escapada de la feina per anar a prendre café i fer petar la xerrada una estona) tot això molt de tant en tant, menys el café i la xerrada, acabant també aquests petits trencaments en pura rutina. Avui com que és dissabte toca anar a comprar, repassar la neteja i la pols, fer el dinar i a la tarda empasar-me les películes o series de la tele siguin bones o dolentes. Demà diumenge ja és una mica diferent perquè habitualment venen els meus fills i el nét, llavors el cuinar ja no és tan rutinari perquè procuro fer una mica "extra", a l'hora de dinar practiquem el que és habitual a casa "discutir per discutir" i després del café gaudim del nét, dels seus jocs, del seu somriure i de la seva mitja parla. I ja està, se'n tornen a casa seva i s'ha acabat el trencament de la rutina i ens quedem a punt per començar el dilluns amb l'altra rutina, la de la feina al despatx.
Us he posat una foto d'un amatller florit molt maca, també els amatllers pateixen la rutina perquè cada any floreixen i llavors els arriba el "febrerillo el loco" amb un fred que pela i és glaçen, pobrets, esperem que enguany no geli massa pel febrer, el que ha de fer és ploure que semble que la "rutina" de les plujes a l'hivern s'ha acabat i aquesta pèrdua de la "rutina" no és desitjable.
El corrector no funciona ja fa 2 dies, perdoneu les faltes ortogràfiques si us plau.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Hola, Marali, et torno la visita.

La veritat és que resulta agradable entrar a blogs amb gent de la mateixa edat si fa no fa, per poder recordar coses d'abans i comentar les d'ara.

Quina foto més maca aquesta que has posat amb el nen!

Contenta de visitar el teu blog.

Marali ha dit...

Hola Júlia, aquest nen és en Joan Ramon de Qmenta, que no se si vas arribar a coneixer a la Catosfera. Gràcies per la visita.