07 de març 2008

Ahir i avui........... últim dia de campanya

Tots els drets reservats.
Ahir va ser l'acte central del PSC - PSOE a Barcelona, Palau Sant Jordi abarrotat, més de 20.000 persones, i amb Felipe González de teloner, aquí hi trobareu un reportatge d'El Periódico que destaca les frases més importants dels discursos de José Luís Rodriguez-Zapatero, José Montilla i Felipe González.
Una sola vegada he anat al Palau Sant Jordi al "míting" central del PSC, és "encomenarse" d'un fervor i un optimisme increïbles. Es va a un acte així perquè t'ho creus allò que es dirà i perquè tens una ideologia concreta, no per asegurar-te que prens la decisió de vot adequada, quan hi vas ja tens el teu vot decidit i hi vas perquè o ets militant o simpatitzant.
Però jo ja no estic per aquestes multituds, anar al Palau Sant Jordi en autocar que et deixarà a 1 Km. de l'entrada, que s'haurà de caminar en pujada i llavors ja no parlem de les escales del Palau ja és massa per a mi, a part de que en un lloc tancat on hi cap tanta gent sempre m'ha fet basarda, quan sóc en un lloc així sempre penso "mira que si a algun ximplet se li acudís dir la paraula FOC aquí hi hauria més corredisses, caigudes i aixafades que en un bombardeig"
I avui per fi, l'últim dia de campanya, escoltarem les noticies, segurament passarem dels reportatges dels últims mítings dels partits i a esperar el diumenge, que serà un dia d'alegria i entusiasme per a uns i de tristor i decepció per altres, malgrat que com sempre, tots els partits diran que han guanyat.
Dilluns, 10 de març, tornen els meus amics Xavier i Magda del Senegal, els anirem a rebre a l'aeroport, dinarem junts i comentarem els resultats de les eleccions i el seu viatge i aventures.
Ja us aniré posant de tant en tant alguna de les fotos del Senegal, que n'hi ha de precioses.