27 de maig 2008

Aniversari socialista ....... oblit?

Foto Vigo74. Tos els drets reservats.
He llegit aqui, que dilluns vinent el PSC farà una festa d'aniversari del naixement del partit en honor dels militants. 30 anys ja.
La notícia m'ha agradat doncs em sembla molt be que els militants de base que fa tants anys que estan a totes i que s'han hagut d'empassar coses "molt grosses" per be del partit, se'ls tingui en compte i se'ls agraeixi la tasca feta. El militant de base no serveix tan sols per fer campanya quan toca, enganxar cartells, fer bustiades o penjar pancartes. El militant de base promou els debats a les assemblees i participa activament en les ponències dels "congressos" i amb els "grups municipals", per tant és bo que es faci un reconeixement i una festa.
Em temo però que les paraules dels dirigents aniran encaminades cap els agraïments als militants però sobre tot als que s'anomenen històrics, i que no hi haurà cap parlament d'un autèntic militant de base. S'han deixat de banda en "Pasqual Maragall" un "històric" i ho trobo molt fort. És veritat que el SR. Pasqual Maragall va deixar el partit, però si voleu que us digui el que penso crec que ja n'estava tip de l'assetjament del propi partit, que després de tants anys treballant pel socialisme, no és deixés de criticar-lo i de no deixar fer. Els seus companys ja sabien perfectament com era en Pasqual no?, sabien que tan sols ell els podria obrir les portes de la Generalitat però una vegada aconseguit ja no era prou bo, i varen començar els retrets, el no suport, etc.
Que el Sr. Zaragoza hagi dit que ell va deixar voluntàriament el partit i que per tant ja no és socialista però que és una festa oberta a tothom i que si l'ex-president hi vol assistir ho pot fer, ho trobo d'una manca de sensibilitat i elegància molt grossa. Es mereixerien que s'hi presentés i llavors es veurien obligats a fer l'hipòcrita i fer-li el reconeixement que li deuen, no podrien quedar malament davant dels seus militants de base. Ho farien?, Serien capaços de passar d'ell?.
Una cita: " No feu el mal i no existirà " - León Tolstoy

2 comentaris:

Maurici ha dit...

No és oblit, Maragall ha estat liquidat políticament perquè la branca espanyolista del PSC estigui amunt i per a més surrealisme amb l'ajuda del partit independentista de Catalunya i del senyor Zapatero
Una abraçada Marali.

Marali ha dit...

Hola Saltenc, gràcies per la visita, ja ho se que no és "oblit" el que em queixo és de la manca de sensibilitat i elegància, i també del poc que es te en compte als militants de base sense aspiracions polítiques.