25 de maig 2008

Cicle de contes ajornat

Fotos de Vigo74.
Tots els drets reservats.
Aquest diumenge volia començar el cicle "El conte del diumenge" però tot i que ja en tinc un de començat però no acabat i no se si m'agrada prou, ajorno aquest cicle fins el diumenge vinent o l'altre.
Ahir a la tarda, finalment no vaig fer res del que m'havia proposat fer, perquè no feia sol, més aviat feia "fresca" i em vaig quedar enganxada veient una pel·lícula a TV3 (que ja havia vist) distreta i amb poca violència.
Avui, el dia tampoc és que s'hagi llevat massa be, plujós, ennuvolat, i aire fred. Dubto que podem sortir a la terrassa a prendre el cafè després del dinar. És igual mirarem de fer una tertúlia d'aquelles nostres que no s'acaben mai i que ens tallem els uns als altres i demanem paraula, com si d'una reunió de partit o assemblea es tractés.
Una cita: " Considera les contrarietats com un exercici " - Lucio Anneo Séneca.

2 comentaris:

Josep Rof Rof ha dit...

TASCA
lo principal és...
"fer sempre el que vulguis fer i prou"
"les tasques imposades a la llarga acaben menjant-nos"

FLORS
esperança morta a recull, els
planells de les catifes també...
mentes l’om és desespera en
veure ses il•lusions truncades.

Marali ha dit...

Em sap greu pels garriguencs, aquesta pluja us ha espetllat la festa de les catifes i la il·lusió dels nens i nenes esperant el dia, recollint flors i flors per final ment no res. Mirem'ho en positiu, aquesta pluja anirà be pels pagesos i per refer els pous.
Una abraçada.