13 de maig 2008

Una mica de tot

Islàndia. Tots els drets reservats.
Avui que si que ja he rebut el butlletí d'El Periódico, i he pogut desplegar algun dels titulars que m'han semblat interessants, em quedo amb els dos Editorials: Aires de revolta al PP i Inoperància birmana
Per acabar-ho d'adobar, a la Xina hi va haver un sisme que va deixar molts morts. Aquesta vegada però, el govern xinés s'ha comportat i no hi ha hagut cap manca de transparència, ni de ball de dades i ha anat informant de la situació de manera clara, tant per la pròpia població com pels mitjans de comunicació. Res a dir doncs i esperar que aquest principi d'apertura comenci a donar als seus fruits i que pensin amb el Tibet.
Na Telma Ortiz, germana de la princesa Letícia, ha posat una denúncia contra 50 mitjans de comunicació que per ser germana de qui és no han parat d'acossar-la i de que no es pugui moure lliurament per la seva ciutat sense portar al darrera un munt de paparazzis. Ahir al "Club" de l'Albert Om hi havia un periodista convidat que la criticava perquè deia que trobava exagerat l'haver arribat a denunciar i argumentava posant com exemple que amb la Infanta Cristina mai hi ha hagut cap problema, quan ella ha demanat que no volia cap foto no hi ha hagut foto. Segurament aquest periodista oblidava que precisament per ser la Infanta ells li tenen molt més respecte i saben que al darrera hi ha una protecció.
Na Telma Ortíz, tot i ser la germana de la Princesa per circumstàncies de la vida, és una persona normal i corrent com ho podem ser qualsevol ciutadà i que ha de ser molt angoixant ésser observada a tota hora, no poder passejar amb tranquil·litat amb la parella i el fill (o filla que no se que va tenir) anar a un restaurant o simplement mirar aparadors, com fem moltes vegades, sense dur al darrera una rècula de periodistes i fotògrafs.
I per últim el President Rodríguez-Zapatero ha manat "abordar ja" el tema del finançament. A veure si per fi podem anar posant-nos al dia de totes les mancances i dèficits.
Una cita: " No vaig tenir mai l'ambició de manar, per una raó molt senzilla, perquè mai m'ensenyaren a obeir " - Jean Paul Sartre.

3 comentaris:

Maurici ha dit...

PP- A veure si es donen conte d'una vegada que avui a España el que demana San Gil no té vies d'evolucionar a millor, aquest país té necessitat d'una dreta europea.
Birmania- Això de la junta militar birmana és l'infern.
Xina- Aquests aparentment han arribat al purgatori
Telma Ortiz- Em semblarà deplorable si la justicia no dona la raó a una causa justa com la que demana la cunyada del princep.
Zapatero- És de vital interès que la gent que porta Espanya s'adoni de l'atzucat en el que es troba Catalunya a veura si aquesta vegada aporten el que pertoca

Júlia ha dit...

Molts temes interessants, així que em limito a saludar-te i esperar que ens veiem dissabte!

Marali ha dit...

Fins dissabte doncs, Júlia