01 de febrer 2008

Amiga

Ahir vaig anar a sopar amb la meva amiga Magda
Varem anar a menjar-nos una pizza de 4 formatges a Il Sappore que les fan delicioses. El sopar amb els amics com sempre és una excusa per estar una estona junts i parlar de les nostres coses.
Varem estar parlant de tot, de les nostres coses personals i de les nostres opinions més o menys polítiques. Fa tans anys que ens coneixem, coincidim tant en la manera de pensar que ens ho varem passar d'alló més be, de fet varem ser les primeres en arribar al restaurant i les últimes en marxar. L'11 de febrer el Xavier i la Magda faran el seu viatge anual d'un mes, aquest any aniran al Senegal, de Dakar a Kasammans (no se si s'escriu així) a Dakar ja hi han estat però ara volen fer un altre recorregut, tinc uns amics aventurers, que en certa manera envejo perquè no em desagradaria gens provar de fer un viatje com fan ells, però és clar jo tinc les meves limitacions físiques a part de que "el desconegut" em fa una mica de basarda.
Canvio de tema, avui prácticament no he pogut llegir res dels diaris, però si que m'ha cridat l'atenció l'article referent al premi de les lletres catalanes Ramon Llull, que ha estat guanyat per una catalana de Vic, nascuda a Nador (El Marroc), Najat el Hachmi, amb la novela "L'últim patriarca", llegiu l'article aqui
La veritat és que la descripció del tema de la novela i algunes de les declaracions de l'autora m'han fet venir ganas de llegir-la. Miraré de comprar el llibre abans de que és posi pels núvols de preu.
(vaja, ja no torna a funcionar el corrector de català, perdoneu doncs les possibles faltes d'ortografia)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola bonica.
Air tambe m'ho vaig pasar molt bè, xerra que xerra,
Al arrivar a casa vaig provar lo dels enllasos, sembla que anat bè. Adeu que estic a la feina