26 de febrer 2008

Avui toca parlar del "debat"

Tots els drets reservats.
Avui toca parlar del debat d'ahir, tothom ho explicarà i traurà conclusions segons els seus propis interessos polítics, els socialistes veurem que en ZP ha estat millor que el Rajoy que no ha canviat el discurs demagògic que està fent fa quatre anys; i els del PP diran que en Rajoy ha guanyat per golejada al ZP.
Vaig fer el seguiment del debat per la quatro, i desprès del debat vaig seguir veient a l'Iñaqui Gabilondo i els seus convidats, però no vaig poder evitar fer "zapping" durant el debat (vaig mirar CSI) i durant la tertúlia (passant-me a la primera). La veritat és que en els primers minuts del debat ja vaig veure com aniria, encorsetat, rígid, acusacions contra acusacions, i me'n vaig cansar molt aviat, vaig canviar de canal per veure CSI i feia zapping al debat de tant en tant.
El que vaig trobar intolerable és que en Rajoy digués mentider al ZP al menys 5 vegades, segurament volia provocar que ZP sortís al "quite" . Jo hagués caigut en el parany de voler defensar-me i de tornar-li la pilota perquè el mentider és ell i l'Acebes, i el Zaplana, i l'Aguirre, etc. però és clar això hagués esdevingut una picabaralla de pati d'escola i penso que ZP va fer be de no fer-ne esment ni sentir-se ofès (be, per dins ho devia estar però va saber aguantar).
Després del debat, les tertúlies tant de la primera com de la quarta, van voler ser tan estrictes en donar representació a tots que per a uns havia guanyat el debat en Rajoy i per a altres en ZP, tot depenia del mitjà de comunicació que representessin i està clar, semblaven un altre debat bipartidista.
Penso que el pròxim debat ajudarà a clarificar més les coses i que en ZP traurà més "artilleria" i concretarà més propostes deixant descol·locat del tot al Rajoy, be això m'agradaria que fos el que passés, però ja ho veurem. El debat definitiu serà el 9 de Març a les urnes.
Foto de una rosa preciosa, en honor dels socialistes.

2 comentaris:

Maurici ha dit...

Tot molt previsible, Zapatero defensant i Rajoy criticant el que han defensat i criticat tota la legislatura. Un Zapatero amb una millor imatge i un Rajoy una mica millor en la lluita cos a cos. De la tertúlia nomes puc parlar de la Cuatro i en sembla una perdua de temps que portin gent de partit com Ibarra o aquella noia del PP i a periodistes significats( el pitjor que li pot passar a un professional dels mitjans) que un ja sap el que diran.

Marali ha dit...

Si i a la primera hi havia en Miguel Angel Rodriguez que deixe'l anar. Tal com dic en el post, espero que el dilluns vinent tingui una mica més d'empenta i sobretot que els programes de desprès estiguin més be en les anàlisi.