07 de febrer 2008

Parlem de les eleccions?

Foto de Fiore.Tots els drets reservats. Ja en un post anterior vaig parlar de que havent-se iniciat la pre-campanya electoral, que en realitat és campanya pura i dura, hauríem d'escoltar infinitat de promeses impossibles i discursos desqualificadors dels uns contra els altres. No m'equivocava, s'ha arribat a un punt bastant insuportable, amb una crispació total que farà que els indecisos no vagin ni tan sols a votar en blanc. ¡ No més hi faltaven els bisbes ! Llavors, els del PP tenen la "barra" de dir que el PSOE està dividint Espanya i s'ho creuen. No se'n adonen de que són ells qui la volen dividir? Les seves declaracions homòfobes, estar en contra de la Llei de paritat, de l'educació en valors, ingerint-se en les nostres lleis, demanant que l'ensenyament és faci sempre en castellà menyspreant les llengües que es parla'n a Espanya. Qualifica de "bajanada" la proposta del president andalús de que s'ensenyi el català, el basc i l'eusquera. I així podríem anar anomenant disbarats i disbarats amb els que s'omplen la boca per acabar dient que ells són els abanderats de la unitat d'Espanya i qui la divideix són els altres. Obliden que Espanya és un país multi-cultural i que el cafè per a tots no és el que vol el ciutadà. Aquesta gent, bisbes inclosos, em fan molta por, i des d'aquí vull fer una crida als indecisos.
¡ Si us plau, aneu a votar, no us quedeu a casa, malgrat el tòpic, no tots els polítics són iguals, feu servir el "vot útil" !

2 comentaris:

Maurici ha dit...

Aquesta manera de fer política per part del PP malauradament dóna resultats, fins i tot el PSOE ha tingut que claudicar davant d'ella. Part important del fracàs de les converses amb ETA, les paraules de Zapatero " Apoyaré......." per a posteriorment escombrar l'Estatut pactat el 30S en el Parlament, la tornada de Bono, el procés de canvi Maragall, Montilla , només tens que veure com se li ha quedat el cos al expresident, demanant fins i tot el vot en blanc.
I el mes fotut, que la cosa no para .

Marali ha dit...

I no pararà fins el dia de les eleccions. Però si tenim la sort de que ZP repeteixi tampoc pararà i potser serà pitjor que aquest quatre anys. El meu marit i jo també ho penso, diu que si guanya el PP ens exiliarem perquè no hi haurà qui aguanti aquesta mena de gent.