17 de març 2008

Començament de setmana

Foto de Ilca, Tots els drets reservats.
Estem a dilluns, començament de setmana, en certa manera una setmana especial. Molta gent aprofitarà aquestes dates de "Setmana Santa" en que hi ha 4 dies festius per fer un break de la feina, descansar o "cansar·se" segons el que hagin triat de fer. En diuen vacances de setmana santa però la veritat és que tan sols 4 dies jo no ho considero vacances, un trencament en la rutina diària si, però vacances?.
Nosaltres farem festa evidentment, no escoltarem el telèfon ni farem res de despatx, posarem el contestador demanant que tornin a trucar el dimarts 25 de març, i també gaudirem de un cert descans. Com sigui que vivim en un entorn privilegiat que ja se'n podria dir "de vacances" no anirem en lloc, primer perquè tenim responsabilitats familiars que no podem deixar i segon que encara que puguèssim sortir de casa tampoc ens ho permet l'economia familiar.
Però si que hi ha un propòsit, aprofitar el dissabte per adecentar una mica el jardí i l'hort que sembla quasi una selva. Si fa bon temps eh? La proposta la va fer el nostre fill que va veure que necessitàvem un cop de mà i a canvi (això del canvi és broma) d'una "barbacoa" en Parrella elèctrica (ja tenim prohibit fer barbacoa al jardí si no és en una d'obra amb xemeneia per causa de la sequera) ens ajudaran a fer neteja d'herbotes, pinassa, etc. En això de les herbes no els podré ajudar gaire, però mentres ells fan això jo adecentaré els testos i jardineres i tindré cura de les quatre plantes que tinc i pot ser en planti de noves.
Be, això també serà un break en la rutina diària i ens permetrà pensar en altres coses. Fins que arribi divendres ens queden 4 dies per anar fent el dia a dia de sempre, perquè tot just estem a dilluns, començament de setmana.

4 comentaris:

Josep Rof Rof ha dit...

Ei! Compteu amb la processionària... ja actuen per tot.
També amb les marietes preserveu-les en queden poques i fan falta per cruspir-se el pugó.

¡¡¡BONES MÉS QUE BONES VACANCES!!! Barbacoa inclosa. ¡Bon profit!

Marali ha dit...

Anirem en compte, sobre tot amb les marietes, de la procesionaria n'estem bastant protegits perquè l'associació de veins cada any penja per tot arreu bosses per les erugues.
Bones vacances tu també.

magda i xavier ha dit...

Dons a travallar i ha deixar el jardi molt bonic.
He tornat a reempendre el meu blog, no escriure cade día pero si habitualment.
Un peto molt fort -Magda

Marali ha dit...

Vale, Ara hi entraré, vaig pensar que volies descansar del blog perquè des l'ultim dia de les vacances que no hi havies posat res. Molts petons