31 d’octubre 2007

Un altre "break" a partir de demà

Demà és dia festiu que tradicionalment és fa servir per anar a visitar al cementiri els familiars que hi han estat enterrats i de pas fer una neteja i posta a punt del "nínxol". Religiosament tocaria fer-ho el dia 2 de novembre que és el dia de "difunts" però s'hi va el dia de "Tots Sants" perquè precisament és festiu.
També avui, vegilia de "tots Sants", és tradició fer la castanyada amb els panellets, "moniatos" etc. i asseure's a la vora del foc i explicar comptes o històries de por (res a veure amb el Haloween americà que s'està posant de moda aquí també)
Aquest any però, jo no faré res d'això, la castanyada amb la família l'ajornem al diumenge al vespre i demà tornem a fer un tall a la rutina i marxem 4 dies a Palma de Mallorca, elis, elis.....
i espero pasar-ho be.
Avui "Catarsi teatre" estrena a Granollers al teatre Ponent - ei - us desitjo a tots molta m......! no hi puc anar perquè he de fer d'àvia i cuidar-me del net, que no ho faig per obligació eh? que em ve molt de gust (que dormi força però) i com que ja vaig ser a l'estrena a Llinars ja els tornaré a veure en un altre "bolo".
Per tant, entre estar amb el net i anar a Palma, és un altre salt de la rutina diària que em va molt be.

1 comentari:

jrrof ha dit...

Ai! ai! avia! AVIA! Que per molts anys puguis fer-ne! I von viatge! Ha els dones records els eslots i a les eslotes de sa illa mallorquina. Feliç tornada! josep