05 de juliol 2008

Polèmica exagerada

Foto de Tracy.Jones. Tots els drets reservats.
A raó d'una posició del diputat al Parlament, Sebastián, en vers la corbata i la reacció del president del Parlament Sr. Bono a favor de seguir el protocol, s'ha endegat una polèmica absurda i exagerada sobre que prima més, si l'estalvi d'energia, posant l'aire condicionat a una temperatura raonable o be seguir el protocol en la vestimenta.
Corbata si, corbata no, considero que aquestes alçades és exagerat exigir la corbata per qüestions de protocol, per allò de "decoro en el vestir" o sigui, que qui no porta corbata no te cura de la seva vestimenta i va a fer una feina com un pobre mindungui, ¡vinga ja! per quina raó i qui ha determinat que la corbata és senyal d'anar com cal? Fixeu-vos en les desfilades de moda masculina, ben poques vegades hi veureu corbates i no deixen de ser extremadament elegants (alguns). Com deia la meva mare " el que s'ha d'anar és net i endreçat, més que vagis apedaçat, net sempre, i ningú és pot queixar ni menystenir d'una persona neta"
D'altra banda, si pel protocol els senyor diputats se'ls exigeix vestit i corbata (coll de camisa cordat) amb les temperatures que hi ha a l'estiu, s'haurà d'apujar l'aire condicionat per tal de que no se'ns ofeguin de calor i les senyores diputades hauran d'anar amb jaqueta o jersei per no constipar·se. Llavors, on queda l'estalvi d'energia recomanat?
Tot plegat una bajanada (lo de l'estalvi no perquè o "tots moros o tots cristians") perquè els senyors diputats tenen d'altres coses molt més importants a debatre que ens afecten a tots que no pas si han de dur corbata o no.
Una cita: " La manera d'encertar una vegada en el clau és picar 100 vegades a la ferradura "
- Miguel de Unamuno -