10 de juliol 2008

Reconeixement a una bona amiga

Repassant alguns dels blogs que llegeixo de tant en tant, m'he assabentat que a Barcelona avui es farà un reconeixement a Na Francesca Martín Vigil, amb la presentació d'una col·lecció de llibres que porta el seu nom.
En aquest acte de presentació i reconeixement hi seran presents: Miquel Iceta, Manuela de Madre, Carmen Alborch, MªTeresa Ferrer (Granollers) i d'altres, aquests anomenats varen ser grans amics i companys de Na Francesca, a mi m'hagués agradat anar-hi però me'n he assabentat massa tard i avui ja tinc un compromís que no puc anul·lar.
Vaig estimar molt Na Francesca, la seva manera de ser, el seu feminisme ben entès, la seva alegria de viure, les "coplas de la Piquer" que ens cantava i ho feia molt be. Bona mestre, bona persona, idees molt clares d'on volia portar el seu feminisme socialista. Vaig fer un post en l'aniversari de la seva anada al més enllà on ja hi deia tot això i que tots l'anyoravem molt. S'ha trigat molt en fer aquest reconeixement per part dels seu partit, però finalment es farà. "Nunca es tarde cuando llega" i me'n alegro molt perquè s'ho mereixia.
Una cita: " La imaginació és més important que el saber "
- Albert Einstein -