30 de juliol 2008

Sentències judicials.............

Foto de Nico Cavalliotto. Tots els drets reservats.
Ahir, Federico Jiménez Losantos, va ser condemnat a indemnitzar amb 100.000 € a l'ex director del diari ABC, en sentencia dictaminada per l'Audiència Nacional de Madrid, resultat del judici per injuries i atemptats contra l'honor.
Sentències com aquesta fan pensar que la justícia no està tan malament com ens creiem i que sempre hi haurà algú com cal que farà el que s'ha de fer per imposar-la.
Aquesta vegada, la cadena COPE, on treballa aquest individuu, no ha emes cap nota de suport. Esperem que els bisbes, a la propera reunió que han de fer el novembre, es replantejaran si els és beneficiós continuar mantenint el programa i l'esmentat locutor.
Canviant de tema, falten 15 dies per a que comencin els Jocs Olímpics a Beijing, ahir va marxar cap a la Xina la delegació espanyola amb la flor i nata dels esportistes i atletes espanyols. Els desitjo els millors èxits en cadascuna de les disciplines.
És una llàstima que el COI es decantés per triar la Xina i Beijing com a seu dels Jocs, un país gegant on no es respecten els drets humans. Però, els atletes i esportistes que treballen durant 4 anys amb la il·lusió de participar en els Jocs, no en tenen la culpa i per tant no poden malbaratar 4 anys de la seva vida deixant d'anar-hi a competir.
Una cita: " Nunca dejes de sonreir, ni siquiera cuando estés triste porque nunca sabes quién se puede enamorar de tu sonrisa. " - Gabriel García Márquez -

2 comentaris:

Jaume Pros ha dit...

el subsconcient t'ha traït. José Luís Rodríguez Zapatero + Federico Jiménez Losantos... t'ha sorit un José Luís Rodríguez Losantos.

Salut!

Marali ha dit...

Ondia, no me'n havia adonat, tens raó deu ser el subsconcient.
Salut