25 de juliol 2008

Quasi ens hem acabat el juliol

Foto de winstonferret1. Tots els drets reservats.
25 de juliol, Sant Jaume (també Santiago), avui no fem festa nosaltres però la resta d'Espanya si. Manquen 6 dies per acabar juliol i pràcticament ja ens haurem menjat l'estiu, que enguany per sort no ha estat massa calorós, però està clar, el que és bo per a uns no és bo per a altres i la gent del sector turístic se'n ha ressentit d'aquest juliol tan variable. Coses que passen......... Com deia, una vegada passat l'agost, si el temps fa com era habitual fa anys, que a la meitat d'agost comença a ploure i a fer turmentes, ja ens podem acomiadar de l'estiu, haurem de tornar a treure jerseis i jaquetes que gaire be no s'havien guardat i preparar-nos per una tardor i hivern que és faran llargs.
El temps passa massa de pressa, potser perquè estem massa enfeinats? potser perquè passen tantes coses arreu del món?. Malgrat aquesta sensació de rapidesa en passar el temps, com sembla ser que la "crisi" durarà tot l'any vinent i fins el 2010 no ens començarem a veure les orelles, aquests 18 o 24 mesos ¡ se'ns faran llargs.... i llargs...... ! intentant trobar solucions per anar tirant que ja és molt.
Canvio de tema, per fer un apunt tan sols, referent al pols del President Josep Montilla amb el President José Luís Rodríguez-Zapatero. Sembla ser que el nostre President s'ha posat dur, cosa que dubtaven alguns crítics, i després de la frase del discurs de tancament del Congrés: " te queremos mucho, pero queremos más a Catalunya " la cosa ha anat a més. A l'editorial d'El Periódico d'avui trobareu una anàlisi bastant complerta de la situació i conseqüències que pot tenir aquest pols.
Una cita: " De virtut hi ha una espècie, de maldat, moltes " - Platón -