23 de juliol 2008

Un altre cop a ETA i d'altres notícies

Tots els drets reservats.
Avui podem llegir tots als diaris que la policia nacional ha donat un altra cop a ETA amb 9 detencions de persones que formaven part del comando biscaia.
I van...........? quants cops d'aquests s'han donat ja? com és que continuen existint? sempre pensem que estan a les acaballes però de tan en tan surten a fer disbarats i destruccions i ens hem de lamentar una i una altra vegada de la seva existència i de no poder acabar amb ells. Qui els alimenta? qui els reforça? d'on treuen els mitjans? l'impost revolucionar,i que en diuen, el deu pagar molta gent, els que ho fan és per por? vull pensar que si, que qui paga és perquè te una gran por i tem per la seva empresa i la seva família, això és comprensible. Però són tots els que paguen els que ho fan per aquest motiu? ja ho començo a dubtar. Un terrorisme que no sabem mai si arribarà a acabar-se.
A la Selva i a la Garrotxa, aquesta nit, sobre quarts d'una, han patit un terratrèmol de 3'5 a l'escala aquesta de Richter (no se si està ben escrit) fins hi tot a Santa Coloma de Farners molta gent a sortit al carrer mig espantada de no saber ben be que era el que estava passant.
El Sr. Collell i el Sr. Macià Alavedra, ambdós de CIU han donat un toc d'atenció al Sr. Mas i al Sr. Puig, dient-li al Sr. Mas que les declaracions del Sr. Puig més que desafortunades han estat molt malament i en detriment del catalanisme i la integració.
Tot això ho podeu llegir de manera més extensa i més ben escrita a El Periòdico, que és l'únic diari que jo he pogut repassar avui, però segurament als altres també en deuen parlar d'això. Al diari hi ha un article molt ben escrit, titulat "El català, llengua comuna" que el trobo molt encertat, us el recomano.
Tot i estar en temps de vacances, jo de moment no en faig i segueixo escrivint aquí però la veritat és que ja em comença a fer una mica de mandra algun dia. No passa res per a que el meu blog passi de post diari a 3 o 4 post a la setmana, potser d'aquesta manera sabré trobar alguna cosa més interessant que la política o els meus records.
Una cita: " Quan parlis procura que les teves paraules siguin millors que el silenci "
- proverbi hindú -