17 de juliol 2008

Comencem els dies de sants i aniversaris

Foto de Jrrof. Tots els drets reservats. El riu Congost a La Garriga.
Avui, és l'aniversari del naixement del nostre fill Marc, 31 anys hagués fet. Per molts anys Marc allà on estiguis, vetlla per nosaltres.
Demà serà el sant de Na Marina, Felicitats Marina, una abraçada, t'estimo filla.
Dissabte serà l'aniversari de Na Maria, 31 anys. Per molts i molts anys més, feliç dia i que tot vagi anant tornant al seu lloc. T'estimo Maria.
Diumenge serà l'aniversari del besavi Joan Ramon, 87 anys. Felicitats i alguna coseta (com colònia) caurà.
I Dilluns serà l'aniversari del meu estimat fill Joan, 36 anys. Que en facis molts i molts més i que ho pugem veure. Gaudeix l'aniversari amb els teus. T'estimo molt fill meu.
Es estrany felicitar amb un post, però per mi com que és motiu d'alegria vull dir-ho a tothom que passi per aquí, com a homenatge a les persones que estimo.
El dinar familiar per celebrar tot això, el farem el 27, o sigui, diumenge vinent per motius d'agenda.
MOLTES FELICITATS A TOTS.

5 comentaris:

Júlia ha dit...

Doncs felicitats per a tu i per a tots ells, Marali. Una abraçada,

Francesc Puigcarbó ha dit...

felicitats per a tots i que corri el cava!

Josep Rof Rof ha dit...

Ahir 17 les nostres bessones feren 35 anys, coincidim o coincidència, recordo que algú ens va dir “Tots Els Dies Son Sants I Bons Per Els Que Estan En Gracia De D.U” Un cel de Felicitats per tothom Marilí!

Marali ha dit...

Júlia, Francesc, moltes gràcies, us asseguro que correrà el cava però serà diumenge vinent. Gràcies, Bon cap de setmana.

Marali ha dit...

Hola Josep, coincidència si oi? que cumpleixin el mateix dia les teves bessones i el meu Marc?. Gràcies pels teus desitjos de felicitats per tots els meus, el mateix et desitjo jo pels teus. Una abraçada