08 de juliol 2008

Juliol, mes de celebracions a casa............

Foto de wasilka. Tots els drets reservats.
Ja s'acosta la nostra setmana de celebracions a la nostra família. Aniversaris i Sants: dia 17 - Marc, dia 18 - Marina, dia 19 - Maria, dia 20 - besavi, dia 21 - Joan.
Sempre em fet un dinar tots junts per celebrar-ho tot però procurant que el dinar sigui en diumenge, per tant, enguany ho haurem de celebrar el dia 20 si és que a tots els va be.
Sempre m'ha fet il·lusió fer aquest dinar i quasi no m'han fallat mai, però la veritat és que enguany em manquen ànims per fer quelcom d'especial, i no tinc massa ganes de complicar·me la vida a la cuina, fa massa calor. Ja veurem que faré però el més senzill possible. Tampoc serem tants com d'altres vegades, suposo que no passarem de 7 contant el nét. Estic posant el carro davant del cavall doncs encara no he parlat de res amb la família i igual tenen pensament de fer alguna altra cosa.
Be, en resum, que aquest mes de juliol és un mes alegre perquè tenim motius per festejar i fer una d'aquelles famoses tertúlies-baralles pròpies de la nostra família.
El besavi farà 87 anys (ja són anys eh?) tot i que ell diu "i ara, no tinc pas aquesta edat", en Joan en farà 36, el meu nen ja és tot un home pare de família i a mi si que em sembla que no pugui ser que hagi passat tant de temps que el vaig tenir.
I com deia la meva mare, "els anys no passen en va" i vulguem o no els notem, d'aqui les meves poques ganes de passar·me a la cuina massa hores.
Una cita: " Els traïdors són sempre malfiats " - J.R.R. Tolkien -

2 comentaris:

magda i xavier ha dit...

Hola bonica.
He donat una volteta per el teu blog.
Saps que la Srta. Plumé era la tia de la Roser. Ho vaig saber el altre dia.
Felicitats per totes les celebracions del mes de Juliol. Un petonet

Marali ha dit...

Magda, gràcies per passejar per aquí. Qui és la Roser? una amiga teva? la conec?
Un petó