31 de juliol 2008

Una esperança.........

Foto de Dias de Oliveira. Tots els drets reservats.
Avui el diari ens dona una esperança, petita de moment, però que segur eixamplarà el cor de molts malalts i familiars que estan patint en aquests moments l'Alzheimer. Uns investigadors britànics han aconseguit desenvolupar un fàrmac que podria retardar la malaltia en un 81%. Pel que he llegit sembla ser que aquest fàrmac pres en el començament de la malaltia retardaria la pèrdua de memòria i els valors cognitius, essent un gran pas per a que aquests malalts millorin les seves condicions de vida.
S'obre una petita llum d'esperança, tant de bo que és pugui comercialitzar ben aviat.
L'altre tema important que tenim damunt la taula, és el de les reunions sobre el finançament i traspassos de competències del govern estatal al govern de la Generalitat, i el ple desenvolupament de l'Estatut. S'ha fet un front comú entre el govern de la Generalitat i la oposició per tal d'anar tots a una a l'hora d'acceptar, negociar i proposar això que és tan cabdal per Catalunya. Però......... sembla ser que ja comença a haver-hi algun grinyol en aquest front, protagonitzat (com no) pel cap de l'oposició Sr. Artur Mas, que una vegada més vol sentir-se protagonista i amenaça amb presentar ell sol la proposta de finançament del seu partit, amenaça que podria comportar posar en perill les negociacions.
Sr. Mas, si s'arriba a un acord d'anar tots a una, abans d'asseure's amb els contraris, s'ha d'haver consensuat i acordat de que es parlarà a la reunió, que és demanarà i que s'oferirà, deixant de banda els interessos partidistes i vetllant pel be de tots que és el que interessa al ciutadà. No faci trontollar i doni la impressió de desunió, per voler apuntar-se medalles pel seu partit.
Una cita: " Res és més menyspreable que el respecte basat en la por "
- Albert Camus -

2 comentaris:

Josep Rof Rof ha dit...

Juan Manel Serrat: “Lo important no es el que et passa, sinó, com t’hi enfrontes”. / “Lo importante no es lo que te ocurre, sino, como te enfrentas a ello”. / “Me siento acústico, sinfónico, eléctrico”. / En aquest moment algú esta passant el que jo he agut de passar, no té més importància que la que l’hi volem donar. / "A la vida, l'important no és el que tens, sinó com afrontes el que tens".

Marilí
feliç i calorós agost!!!!!!!!

Marali ha dit...

Igualment Josep, si aneu de vacances, paseu-vos-ho molt be. Aguantarem la calor com podrem, malgrat tot, jo sempre prefereixo patir calor que patir fred.
Un petó