21 de gener 2008

Donem un respir al planeta

Tots els drets reservats.
Avui he rebut aquest mail: "El dia 23 de gener de les 19:55 a les 20:00h es proposa apagar les llums altre cop per donar-li un respir al planeta (la proposta prové de França altre cop). Si la resposta és massiva, l'estalvi energètic podrà ser brutal. Només 5 minuts, a veure què passa. Si, ja sé que estarem 5 minuts a les fosques amb cara de burros, però recordeu que Internet té molta força i podem fer una cosa gran. I passeu la notícia!! Si us plau, no reenvieu aquest missatge, només COPIA I ENGANXA el text en un missatge nou per no crear llistes de usuaris de SPAM, només es triga uns segons més. GRÀCIES".
M'hi apunto, si es tracta d'un estalvi energètic i donar un respir al nostre pobre planeta, crec que tampoc ens costarà gens estar 5 minuts sense electricitat. Hi hem estat molt més de temps quan hi ha tempesta i s'avaria alguna línia. El dia 23 doncs tindré a punt unes quantes espelmes i ho apagaré tot, televisió, ordinadors, llums, i passarem 5 minuts en la intimitat. ¡ tant de bo serveixi d'alguna cosa !

7a. raó: No s'ha de votar al PP perquè és gràcies a ells, que Espanya està en el punt de mira del terrorisme internacional.