25 de gener 2008

Les primeres jornades de la CATOSFERA

De la galeria de FlowerXP. Tots els drets reservats.
Avui comencen les primeres jornades sobre la CATOSFERA (paraula inventada pel blocaire de referència Toni Ibáñez). Es fan a Granollers (el meu poble), les ha organitzat en Marc Vidal amb la col·laboració de molts blocaires i de l'Ajuntament de Granollers.
Sembla ser que seran unes jornades importants i interessants, fins hi tot s'editarà un llibre amb diferents posts de blocaires que s'hi han apuntat (138) hi haurà debats, taules rodones, etc. L'anúnci d'aquestes jornades ha estat un èxit de participació i malauradament no hi podran entrar tots els que s'hi han apuntat per manca d'espai, però s'habilitaran pantalles en d'altres sales per poder anar seguint-les.
Jo no m'hi vaig apuntar perquè ja sabia que no hi podria anar per qüestions familiars, però m'agradarà saber que han estat un èxit. Els organitzadors estan nerviosos però també ilusionats, jo crec que sí que serà tot un èxit i que podran tenir una continuïtat.
FELICITATS i en davant.
11a raó: No s'ha de votar al PP perquè durant aquest 4 anys d'estar a la oposició han demostrat que no poden governar perquè la seva oposició ha estat solament l'enfrontament sistemàtic amb el govern i anar a " l'acoso i derribo" de Zapatero, tal com va fer en el seu moment l'Aznar amb el Felipe González, sense aportar cap alternativa.

3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Vaig poder anar-hi ahir una estona, per cert que vaig estar xerrant amb en Joan Ramon i na Marina Martori. Peròavui ja no he pogut i demà al matí ho tinc molt complicat, sogre a l'hospital des fa un any (embolia) sobre amb oxígen i un pare amb 90 anys. Els diumenges al matí em toca "desmadre en el geriàtrico".

Francesc Puigcarbó ha dit...

on diu sobre, vol dir SOGRA a estat un lapsus, no mala fe

Marali ha dit...

Realment Francesc, hem passat de cuidar als fills a cuidar dels avis i quasi sense respir, jo vaig tenir a la meva mare 11 anys a casa i quasi li havia de fer tot, llavors s'hi varen afegir els sogres. Ara tan sols em queda el sogre però necessito una noia que m'ajudi perquè no camina i llevar-lo i posar-lo al llit és un esforç que ja no puc fer. No se si tens nets, jo en tinc un de preciós i sort n'hi ha d'ell. Els infants ens donen vida i energia. La gent gran, per més que te'ls estimis sembla que te la xuclin. A que són "macos" en Joan i la Marina? orgull de mare i de sogre.Que et sigui lleu la jornada de "geriàtric"