19 de gener 2008

La recepta del diumenge, Truites amb pernil i formatge

foto de Núria Puig. Tots els drets reservats.
Us escriure la recepta del diumenge ara perquè intueixo que demà estaré bastant enfeinassada. És una recepta senzilla que us anirà molt be com a segon plat per sopar després d'una sopa de caldo o d'una amanida.
Ingredients: (4 persones) 4 o 8 ous (depenent de la gana de cadascú) 4 o 8 talls de pernil dolç i 4 o 8 talls de formatge "hawarty" oli, sal i microones.
Elaboració: En una paella amb una mica d'oli feu 4 (o 8) truites rodones (no embolicades), poseu un tall de pernil dolç a cada truita i les enrotlleu posant-les en una plata que pugui anar al microones, cobriu les truites amb els talls de formatge i ho poseu al microones 2 minuts (el temps necessari per a que el formatge es fongui).
Haureu observat que tot i que no em descuido de posar-vos la sal en els ingredients, quasi mai us dic quan l' heu de fer servir i és perquè jo fa molt d'anys que cuino sense sal i no me'n recordo mai de dir-ho. En la recepta d'avui la sal es posa als ous batuts per fer les truites.
- No s'ha de votar al PP perquè fan servir ETA com a arma electoral. El terrorisme d'ETA ens afecta a tots i no hi ha d'haver cap formació política que s'aprofiti electoralment del patiment de les víctimes del terrorisme.