24 de gener 2008

Els correus electrònics

Foto de Jrrof. Tots els drets reservats.
Tots els dies rebo moltíssims correus: de publicitat, de feina, d'ofertes, per jugar, per comprar....... però dels que en rebo més són d'amics que m'envien: acudits, PowerPoint, cadenes, etc. La veritat és que el correu electrònic ha revolucionat la comunicació i és tan immediat que en rebre un correu el pots respondre tot seguit i quasi s'estableix una conversació;
be, no com el messenger, que això si que és rapidesa però quasi. He de reconèixer que per la feina va molt be, pots enviar la teva publicitat, material fotogràfic i d'audio, els contractes, les factures, etc. sense haver de fer paquets ni sortir de l'oficina per anar a correus o fer una despesa en missatger.
Però els enviaments massius de correus amb powers arriben a cansar, tot i que n'hi de molt "guapos", si em dediqués a obrir-los tots no faria res més que anar passant presentacions per la pantalla. De vegades penso: qui disposa de tant de temps per entretenirse a cercar-los i anar-los enviant? qui els fa? és que hi ha empreses que es dediquen a fer-ne? és que al fer-los i anar-los enviant per tota la xarxa proporciona algun benefici a algú? perquè està clar que en corren moltíssims i els que jo rebo han estat enviats abans que a mi a tot un seguit de destinataris i si jo els reenvio també serà a diferents adreces, llavors, penso que realment aquí hi ha uns guanys per algú, perquè si no és així no entenc que algú particular és dediqui hores i hores a l'ordinador per fer-los.
10a. raó: No s'ha de votar al PP perquè han denunciat el nostre estatut i en canvi no hi han posat cap pega als mateixos articles de estatuts d'altres autonomies governades per ells, mentiders i maniqueus,

1 comentari:

jrrof ha dit...

Bé estic totalment d’acord, jo en rebo mols diàriament, els miro per deferència els amics que mels envien, penso que axis els faig costat. Ells inconscients i posen il-lu. T’ho confesso no n’acabo cap. Mira tens tota la raó quant dius a qui beneficia? El que no suporto és veure el reguitzell de adreces electròniques que a l’abast de tothom. Aquí si hi veig un forat pirsing per colar-nos spam.