03 de gener 2008

Passeig pels blogs (blocs)

Tots els drets reservats
M'he passat per uns quants blogs i llegit els seus posts dels dies 1, 2 i 3 de gener d'aquest any que hem encetat i he vist que la majoria hem coincidit en fer un repàs del nostre any, o del nostre blog, i en fer un resum dels desitjos i propòsits per aquest any 2008. Alguns amb auto complaença, altres amb autocrítica, i d'altres perquè són tan joves en això dels blogs, fent simplement el seu resum d'any personal.
Jo, com que sóc d'aquests últims vaig fer-lo molt personal i centrant-me exclusivament en l'any 2008, els desitjos per mi i per tothom, els projectes meus i els bons propòsits. Molts també hem parlat de les festes de Nadal, dels afartaments, del consumisme, del cansament de "festes" , del tió i dels Reis. No hem pogut evitar però, fer algun comentari de la manifestació "catòlica" i dels bisbes i cardenals (Madrid, València, Tenerife).
Els Reis, però, són cosa apart perquè per qui te criatures petites a la família (fills, nebots, nets) és un dia que t'omple de felicitat en veure la il.lusió i l'alegria dels menuts.
La setmana vinent doncs, que ja ens haurà passat la ressaca, tornarem a llegir-nos els diaris, buscarem notícies i en darem la nostra opinió. Buscarem temes concrets de que escriure i esperarem que algú ens llegeixi i ens comenti.