"snack" de pollastre a la canyella
Ingredients: (4 persones) 1 pollastre, 1 litre de llet, canyella en pols, oli d'oliva, farina, ou, pa ratllat.
Elaboració: Quan compreu el pollastre demaneu que us el tallin a trossets molt petits (amb ossos i tot) mes o menys de la mida d'una croqueta o 1 bunyol . El dia abans de fer-lo el poseu a macerar en un bol gran amb la llet i 3 o 4 polsims de canyella i el deixeu fins l'endemà. A l'hora de fer-lo, teniu a punt una paella amb abundant oli calent (o la fregidora) i aneu passant els trossos de pollastre, primer per la farina blanca, per l'ou batut (salpebrat) i pel pa ratllat i els aneu fregint anant-los girant de tots els cantons perquè quedin daurats sense cremar-se (l'oli ha d'estar roent però tan bon punt hi tireu el primer tall, abaixeu el foc perquè si no s'us faria de fora però quedaria cru de dins)
¡ Un aperitiu diferent o un ressopó !
¡ espero que us agradi !.
S'han portat be els Reis?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada