16 de gener 2008

Pre-campanya o campanya pura i dura

foto de jrrof. tots els drets reservats.
Ja estan convocades oficialment les eleccions generals i per tant hem entrat en la pre-campanya. El temps de campanya legal és de 15 dies abans del dia d'eleccions però resulta que mentres no es demani el vot de manera explícita es pot fer de tot durant la pre-campanya. Arribarem a estar tan saturats de propostes, demagògies, falses solucions; que quasi hauríem de tenir un "màster" en ciències polítiques per treure'n l'entrellat de tot el que arribaran a dir-nos. I passat el dia de les eleccions tots ens estriparem les vestidures per l'abstenció tan alta. El PP està en pre-campanya des que va perdre les generals fa 4 anys. CIU també està en pre-campanya des que va perdre les autonòmiques. ¿ No s'ho han plantejat les formacions polítiques que arriben a cansar fins l'esgotament i que precisament això pot ser una de les causes importants de l'abstenció?.
Pel ciutadà de peu, el que l'interessa és poder saber escollir als qui l'hauran de representar per solucionar els problemes que li toquen més d'a prop i en que es gastaran els seus diners, però de la manera que surten a explicar-nos els seus programes (que no expliquen) els polítics ens cansen i com sempre el ciutadà indecís acaba dient-se i perquè anar a votar sí tots són iguals?
Jo ho tinc molt clar i per tant no em cansaré tan d'escoltar-los perquè no me'ls escoltaré o si més no faré una selecció del que escolti o llegeixi.
Com sigui que m'he adherit a la campanya: raons per no votar al PP aquí va la meva primera raó. Si us hi voleu adherir feu-ho a: http://razonesparanovotaralpp.blogspot.com/
1a. Perquè pels que si que tenim "memòria històrica" sabem molt be qui són la gent del PP per més que s'omplin la boca de democràcia, centre-dreta, etc. "los mismos perros con distintos collares"

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

El més fotut és que a molts no ens queda més remei que votar en ZP, i ho sap.

Marali ha dit...

Doncs si, jo ja he dit que tenia clara la meva opció, en ZP segurament serà el millor del pitjor i tot i que diuen que més val tonto conegut que savi per coneixer, el Rajoy ja m'és massa conegut i no penso optar per ell per més tonto que sigui.

jrrof ha dit...

Mai he canviat el meu vot, mai ningú m’ha fet canviar, he set fidel des de la primera votació. La persona tant ma fa. Sempre he votat l’opció socialista i continuaré fen-t’ho, siguin les generals o municipals (en política el més tonto fa rellotges) Perxo el meu vot ha set fidel a un partit. Mercès per penjar-me la foto. També per solucionar el link. Marali bona i rapida recuperació.

Marali ha dit...

Jo tampoc l'he canviat el meu vot, mai, ni a les generals, ni a les autonòmiques ni a les municipals, sóc militant jo, socialista de sempre. per això deia que com que ho tinc clar no em cansaré tant de sentir-los perquè no els escoltaré.
En quant a la foto en vaig triar unes quantes tan d'enfoques com de flikr, la dels clavells també és teva. Moltes gràcies per deixarme que les penji.