12 d’abril 2008

Ja hi ha llista de ministres

Foto de Amy The Nurse. Tots els drets reservats.
Ahir el candidat a president José Luís Rodríguez-Zapatero, va ser elegit a la segona volta per majoria simple del Congres dels Diputats, com a President. Avui jurarà o prometrà el càrrec davant el Rei.
Però a la tarda ja va avançar alguns dels noms del seu pròxim gabinet, els quals comunicarà aquesta tarda de manera definitiva al Rei.
Trobareu aquesta llista i anàlisi del perquè aquí . O sigui, 2 ministres catalans a Madrid: José Antonio Corbacho com a ministre de Treball i Immigració i Na Carme Chacón com a ministressa de Defensa.
Malauradament ha pogut més el president d'Andalusia "Chávez" que no pas el nostre president José Montilla, aquest li va demanar a ZP que Na "Maleni" no formés part del govern però no ha estat així i han pesat més els diputats socialistes d'Andalusia que els de Catalunya i Na Maleni continuarà formant part del govern i amb la mateixa cartera "Foment". Un cop fort pel President de la Generalitat que, n'estic segura, aquest s'apuntarà al "debe" de ZP.
Llegit el "currículum" de la ministra catalana Carme Chacón, que us recomano, he quedat admirada de que una dona tan jove hagi acumulat tanta experiència política. Espero que els seus detractors, inclòs el "Polònia", que la retrataven com a "dona florero" i dona de quota, "tonteta" i "mimada" se'n adonin que segurament és molt més vàlida del que creien. Estic segura de que tindrà prous d'allò que s'ha de tenir per ser el cap de l'exèrcit, igual que ho va demostrar en Narcís Serra que en la seva època va ser encara molt més dur per ell però ho va aconseguir.