01 d’abril 2008

Més coses

Foto de Ilca. Tots els drets reservats.
És difícil triar un títol pel post quan no saps encara de que parlaràs. Repassats els titulars dels diaris veig que la notícia principal continua essent l'estira i afluixa de l'aigua que ja ha passat de ser un tema cabdal per la població, (no tenim aigua) a ser una lluita territorial. Passo.... ja s'ho faran, donat que els hem donat suport a una serie de gent per a que governin i vetllin per nosaltres i paguem els nostres impostos ,doncs això, és feina seva i confiaré una vegada més que hi sabran trobar una solució sense més picabaralles.
Fa uns dies vaig rebre una petita satisfacció, una persona em va dir que havia fet una de les meves receptes dels diumenges, i que li havia sortit d'allò més be i bo. Me'n alegro molt, suposo que alguns hauran provat de fer-ne alguna i que més o menys els hi haurà anat be. Evidentment que no espero que tots els que ho hagin fet em comentin alguna cosa, no és aquesta la meva intenció al donar-les, si no que , com ja vaig dir al començar la intenció és que els joves que no han tingut temps per aprendre a cuinar, ( estudis, feina, esbarjo,) ho vagin provant i que els plats de la nostra cuina casolana diària és continuïn fent a les noves llars. Però no deixa de ser satisfactori saber que hi ha algú que hi te interès.
Vaig parlar també de records de infantesa i vaig acabar dient que ja us aniria explicant més coses, ho deixaré per més en davant però, i potser ja no seran de infantesa si no d'adolescència, ja ho veuré. Espero que sàpigue reflectir amb els meus records l'època i que serveixi per veure com han canviat les coses.
Res més, fins demà.

2 comentaris:

Marina ha dit...

reboníssim que estava el bacallà!
i seguirem experimentant amb les teves receptes! Mai superaran la mà original, però ho continuaré intentant!
PEtons!

Marali ha dit...

Naturalment que si, el teu fill i el meu net, dirà quan sigui gran, aquest pollastre (per exemple)que fa la meva mare no hi ha ningú que el faci tan bo com ella.
Un petó