05 d’abril 2008

Ja sóm a l'Abril

Foto de Ilca. Tots els drets reservats.
Si tot va com ha d'anar l'Abril i el maig ens han de solucionar la sequera. No pot ser que després de un hivern sense pràcticament cap mena de pluja, continuí no fent-ho. Tinguem confiança que així serà "no hay mal que cien años dure" jejejeje.
L'abril és un mes "guapo" arbres i flors amb les primeres fulles, cel blau, sol calent, aire fresc, un raig de pluja a les tardes que ajuda a netejar l'ambient, els ocells estan en plena efervescència canora, en fi, per gaudir de la primavera com cal. Jo vaig néixer a l'abril, el sant del meu fill petit és per l'abril i malauradament per l'abril ens va deixar. Això últim enterboleix els meus abrils des de ja fa 4 anys però no deixo de gaudir d'aquest mes que ens va anunciant dia a dia que el fred ja s'ha acabat.
Esperem que es comporti com ho ha fet sempre i ens regali pluges per a tothom. Ja veus tu, jo que no suporto 3 dies seguits de pluja perquè em deixen els ànims per terra, ara ho desitjo per tal de no haver de sentir més les discussions i picabaralles sobre l'aigua que estem patint en aquests moments. Que busquin solucions "a la chita callando" que aquesta és la seva feina i que els mitjans mediàtics els deixin fer.

2 comentaris:

jrrof ha dit...

Ho si! Abril exuberant!
On tot recobre vida!
Ple de records llunyans.
A vessar de records pròxims.

Més dels inconsumibles Àries.
On un garbuix passat!
Es barreja em el present.
On nià que fan anys
Molts d’anys!!!!!!!!!!!
Els justos per jubilar-se.

Sàvia natura ens obsequia
puntual, el seu despuntar
per acompanyar-nos...
els records d’un passat.

¡Felicitats a tots el que complexin anys!
¡ I per els que no també!

Marali ha dit...

Moltes gràcies Josep, encara falten uns quants dies, 17 en concret, la meva consogra i jo varem nèixer el mateix dia crec que amb un any de diferència. Totes dues ara farà 2 anys ens varen fer el regal més merevellós que ens podien fer, que seriem avies. Això és un record "guapo" del mes d'abril "guapo".