23 d’abril 2008

Dia complert ahir, avui Sant Jordi

Foto de Ilca. Tots els drets reservats.
Estic molt contenta, ahir va ser un dia complert, felicitacions pels meus 61 anys, de tothom, els amics i amigues més estimats, els fills, el marit, els amics de FACEBOOK, la família, blocaires, en fi que tothom es va recordar de mi. ¡ que be !. També vaig tenir el meu regal de Sant Jordi, l'últim llibre de Ruiz Zafón, que segur que m'agradarà, i a més el meu marit em va obsequiar amb un sopar a la Fonda Europa i varem menjar d'allò més be o sigui "chapeau" de dia.
Avui és Sant Jordi, la gran festa del llibre, les roses i l'amor. Tot i que a casa som dels que anem comprant llibres al llarg de l'any (aniversaris, sants, Reis,) per Sant Jordi no pot faltar de cap de les maneres el llibre i transgredim una mica la tradició, jo en compro un pel marit i ell en compra un per mi, i en quant a la rosa ell també em regala una rosa i tots contents. Cliqueu damunt el títol del post i preneu-ho com a felicitació per part meva a tots vosaltres del dia de Sant Jordi.
M'he posat a fer el post quan hem tornat del sopar passant 4 minuts de les 12 de la nit. (per tant ja era Sant Jordi) Però ara ja acabo perquè m'estic morint de són. Me'n vaig a dormir.
Una cita: "Els ganduls sempre parlen del que pensen fer i del que faran, els que de veritat fan alguna cosa no tenen temps de parlar ni del que fan" - Goethe

5 comentaris:

Unknown ha dit...

FEliç Sant Jordi i que vagi de gust el llibre, esperem la resenya avim si val la pena llegir-lo...

Marali ha dit...

Primer he d'acabar el que estic llegint K.L. Reight, però quan el tingui llegit ja el comentaré. Feliç Sant Jordi també per tu.

Maurici ha dit...

Feliç San Jordi Marali, quina casualitat tu, en aquests moments tot just fa un parell de dies he començat la lectura de dos llibres un és K.L Reight de Joaquim Amat i l'altra Orígens de Maalouf.
Una abraçada amb rosa inclosa.Visca el Barça!

Júlia ha dit...

Feliç Sant Jordi!!!

Jobove - Reus ha dit...

t'envio una rosa virtual i que tinguis un molt bona diada

petons