23 de març 2009

Continua la campanya del grup LAS LINCES

Grup creat per fer campanya en contra de la publicitat demagògica i enganyosa de l'església.
Amb aquesta campanya, la conferencia episcopal vol tornar al debat de fa 25 anys. avortament SI, avortament NO.
No és tracta d'això, qui te 2 dits de front i està una mica al cas de la nostra història recent, recordarà que aquest debat ja es va fer fa 25 anys, quan per fi el Parlament va aprovar democràticament la Llei d'avortament per la qual es despenalitzava aquest en 3 supòsits.
El que ara és debat és una modificació de la Llei, que protegeixi més a la dona i el seu dret a decidir. Uns nous terminis i supòsits i el dret a l'avortament de les dones de 16 anys sense necessitat de "permís patern", perquè si es considera que la dona (nena) de 13 anys ja pot tenir relacions sexuals consentides sense permís patern, també serà capaç de prendre lliurament la decisió d'avortar o no sense cap necessitat de presentar el permís patern.
Els bisbes han decidit esmerçar una gran quantitat de diners per fer aquesta campanya, que arribarà a Barcelona el dia 25, o sigui passat demà, amb "banderoles", plafons, ..... amb la ja famosa foto del nen que gateja al costat d'un linx "protegit" i que el nen diu " ¿ I JO ? "
Campanya vergonyosa, demagògica i hipòcrita. Perquè l'església no dedica aquest diners en ajudar i protegir els infants de l'Àfrica desnodrits i malalts? aquests si que haurien de ser els destinataris de la seva campanya i no els nonascuts que fins a les 14 setmanes, científicament no són vida.