19 de març 2009

Debats, molta demagògia

Foto de Margherita. Tots els drets reservats.
Avui he entrat en un tema d'un Fòrum de debat al Facebook. N'he quedat saturada, hi ha alguns comentaris polítics que demostren clarament que la majoria dels espanyols ens desconeixen totalment, que han fet seus els tòpics de la dreta recalcitrant i arcaica, i ells que es diuen d'esquerres, que pregonen la LLIBERTAT, FRATERNITAT i SOLIDARITAT, en els seus comentaris sembla que desconeguin el que volen dir aquests valors.
En tots els debats, tant de la tele, com de la ràdio, o d'Internet, sempre és nota el "color" de cadesqun, però n'hi ha alguns que fan servir la demagògia i de vegades els funciona, hi ha gent que no la sap distingir i es creuen el que senten. Sense consultar el diccionari, crec que el significat de demagògia és: engany o mentida fent servir i manipulant la veritat. Si no és això dieu-m'ho i canviaré la definició per la del diccionari.
Quan surto d'aquests debats, sempre em dic: no val la pena indignarse, la gent és com és, i em proposo no entrar-hi; el que passa és que com que sóc de mena discutidora al llegir segons que no puc evitar fer la rèplica.