21 de març 2009

Des de Tarragona

galeria de Chuk Hunts. Tots els drets reservats.
Com que estic fent aquest escrit des de l'hotel, no puc accedir a les imatges del meu ordinador, o no ho se fer i per tant aquest post serà sense cap foto bonica de flors o paisatges.
Ha estat una jornada intensa i atractiva, es tracta de la XXIII Escola d'Hivern del PSC dedicada enguany a: CRISI , les respostes d'esquerra.
La conferencia inaugural ha estat a càrrec del President del PSC - Isidre Molas i la seva intervenció ha estat molt bona al meu parer.
Al mati hem escoltat a Maria Badia, Juan Fernando López Aguilar, Anna Terrón i Celestino Corbacho. Les intervencions tan de l'Anna Terrón com de'n Juan Fernando López Aguilar han estat de les mes bones i de les mes planeres i entenedores.
Ara en aquests moments que tenim un "impass" mentre arriba l'hora del sopar, que serà especial perquè hi assistira la ministra d'Igualtat Bibiana Aido i servira també com a celebració del Dia Internacional de la Dona, he baixat al carrer a fumar, perquè a l'hotel no hi ha cap espai per a fumadors, i al veure l'ordinador he pensat, mira faràs el post d'avui.
Ara ja me'n vaig a descansar una mica a l'habitació. Demà ja miraré de fer un altre post i si no el dilluns.
Perdoneu que hi manquen els accents però es que en aquest teclat no n'hi ha. Passaré el corrector però no crec que funcioni.
Ja he tornat, ens hem saltat les xerrades del diumenge al matí, estàvem massa cansats, i hem tornat abans a casa per tant complemento i corregeixo dels accents aquest post i li inclouré una bonica flor.