16 de març 2009

La corrupció i les mentides

galeria de NisanN. Tots els drets reservats.
La història de la corrupció de gent del PP continua, que si si, que si no, En Camps que els vestits se'ls paga ell, el sastre que diu que tenia trucades del PP i que el pagaven en bitllets de 500 €.
A tot acusat, per llei, se li ha de pressuposar la innocència i la policia, el fiscal i el jutge són els que han de demostrar la culpabilitat. Així ha estat des que tenim democràcia, no com abans que s'havia de demostrar la innocència.
Però el que crec que els està fent mal al PP és la defensa "a capa i espada" de la seva gent, mentint i contraatacant acusant de setge al PP. El que haurien de fer és callar i deixar que les coses s'aclareixin i sigui la justícia qui faci la feina, ja es defendran en el judici i si es demostra que no són culpables, ja els demanaran disculpes i rectificacions si cal.
La corrupció, lamentablement, és una temptació pels homes que més o menys ostenten un poder, forma part dels múltiples defectes que te la humanitat. Sortosament, malgrat causi molt reso, són una minoria i hi ha més gent com cal que corruptes. En aquesta societat tan capitalista en la que estem vivint, que tot es valora en diners, com no hi ha d'haver casos de corrupció? i en tots els àmbits: partits polítics, directors, executius, caps de grans empreses, regidors, alcaldes, funcionaris, etc........... ei, no m'entengueu malament, no els disculpo als corruptes eh? el que vull dir és que quan s'és feble de valors morals és molt fàcil caure en la temptació de la corrupció i l'abús de poder: per l'afany de diners, de més poder, o simplement "fatxenderia" (Ud. no sabe con quien está hablando).

1 comentari:

Marali ha dit...

Thanks, I am sorry, I not speake inglish, bad I insert your blog to my favorite blogs;)

Do you speake spanish or french?