09 de març 2009

La incertesa

Galeria de Chuk Hunts. Tots els drets reservats.
Avui que comencem una altra setmana, ja falta menys per l'entrada de la Primavera, m'he llevat no massa be, tot i que he dormit molt més del que acostumo a dormir, i amb la incertesa posada al cap.
La incertesa del que serà l'esdevenir, de que tot anirà com s'espera, de que s'haurà acabat aviat la lluita i tot anirà sobre rodes.
Que és la incertesa? un sentiment? un estat? no se pas ven be de que es tracta, però quan el cap se'ns omple de dubtes, de sospesar pros i contres, en definitiva d'inseguretat jo també l'anomeno incertesa.
En realitat, crec que el significat literal de la paraula és ... dubtar de que una cosa sigui certa....
de fet doncs, no saber si el que t'estan dient és cert, si pensar en l'esdevenir et comporta dubtes, també això és incertesa oi?.
Així em sento avui, plena de dubtes i moltes muntanyes per pujar. Suposo que les aniré pujant quan sigui el moment, una a una, amb ajuda o sense.

2 comentaris:

jrrof ha dit...

Hola Marili tu has tocat “la incertesa” en el teu post i jo he penjat “pausa, 9, Març de 2009”
Es que el món esta esvalotat ple d’incerteses i ens convé una pausa, anem esvarats per tot i no gaudim de les brotades dels arbres, és un dir, entre incerteses i les pauses, que no fem anem arreglats. Haurem de prescindir de tot i anar a un poble abandonat i començar a criar gallinetes i l’hortet i viure com un ermità. Esperant temps millors. Els que tenen feina no cobren, els que no entenen se’ls acabarà l’atur i això va per llarg. La salut que no falti. josep

Marali ha dit...

Sobre tot això de la salut, perquè si ens falta aquesta ja ho tindrem cru del tot. No seria mala idea això de criar gallines i conills. Oi que abans a la majoria de les cases que tenien eixida en criaven? Tenies ous, pollastre capó per Nadal, conill per l'arròs del diumenge, i quan la gallina ja no ponia, la tenies per fer un bon brou. Que més vols? Si és que no sabem viure malgrat la modernitat i avenços, hem despreciat una manera de viure que potser no estaria gens malament tornari.