18 de març 2009

¡ No pot ser ! ara el Papa ?

Galeria de Vanda. Tots els drets reservats.
Acabo de llegir els titulars del Periódico i hi ha aquest article, i m'he dit "ostres" una altra "perla" de l'esglèsia catòlica. Quina mena d'home, que és cap de l'esglèsia, és aquest "Papa", com pot anar a l'Àfrica i dir que els preservatius no ajuden contra la sida, que més aviat l'agreujen? Vaja, que si era poc creient, ja m'ha convençut del tot per deixar de banda aquesta religió catòlica, malgrat ser-ho per bateig.
Estic disposada a anar a l'infern de cap, però no penso escoltar-los més. I a cada perla que deixin anar la criticaré i criticaré sense mesurar massa les paraules.
No havia d'escriure més fins demà però al llegir aquest article no ho he pogut evitar, havia de dir alguna cosa d'aquestes declaracions.

5 comentaris:

Atlántida ha dit...

I desprès es queixen de que estiguin perdent creients! Estic farta de les seves barbaritats i les seves paraules retrogrades.

Júlia ha dit...

El que no entenc és com encara tenen parròquia...

Ja ho sabeu abs-ti-nèn-ci-a.

Anònim ha dit...

L' ESGLESIA HA PERDUT, EL NORD,AMB EL "POLAC" V' ARRIBAR A LA CUPULA UNA COLLA DE FANATICS-DESEREBRATS,I COMPLETAMENT FOLLS.ALLA ELLS.
JUGANT AMB BCN.

Francesc Puigcarbó ha dit...

està que se surt en Beneit XVI, com diu el de Riell Boulevard, és el bergant del Vaticà. En Garzón a qui li agraden aquestes causes, l'hauria de processar per apologìa de la infecció de la Sida.

Marali ha dit...

tokyo-hot; Welcome and thanks.

Rebeca; ja ho he dit és vergonyosa la hipocresia d'aquesta gent.

Júlia; segons ells hauria de ser d'aquesta manera controlar la SIDA
amb "abstinència" jejeje, la que fan ells oi?

jugant amb BCN; doncs si, tot i que ja fa molt de temps que passo d'ells, em pregunto, on ha quedat l'apertura de Joan XXII

Francesc; Seria fantàstic que ho fes oi? però aquesta causa potser no tindria el caire polític que a ell li agrada, o si?

Gràcies a tots.