17 de juny 2008

65 hores setmanals? NI PARLAR-NE

Campanya de mobilització contra les 65 hores setmanals.
Una acció més d'aquesta campanya és que avui tots els qui ens hi hem adherit, fem un post als nostres blogs i el publiquem a les 10 del matí en punt.
Com sigui que jo m'hi vaig afegir ja fa dies, faig aquest post per dir que considero que si s'arriba a aprovar per la CEE això de que els treballadors hagem de fer 65 hores setmanals, és un retrocés en el temps. Es va lluitar molt i molt per aconseguir les 48 hores setmanals i ara n'haurem de fer 65? diuen que de comú acord entre l'empresari i el treballador. ¿Quin treballador pot dir-li a la cara al seu jefe que no està disposat a consentir-ho? Amb la precarietat de les feines que hi ha avui dia, un pare de família que necessita el sou no s'atrevirà mai a negar-se a una proposta del jefe, perquè de sempre, aquest ha tingut la paella pel mànec.
El que s'haurien de preocupar aquests diputats europeus és de conciliar els horaris de treball amb els horaris escolars i així els pares no haurien d'omplir d'activitats extra-escolars als seus fills per tenir-los recollits mentrestant ells acaben la jornada laboral.
Així s'acabarà l'atur? Així millorarà el nostre benestar? sense hores d'oci ni gaudi dels fills? "VAMOS HOMBRE, APAGA Y VAMONOS" mobilitzeu-vos, no podem tornar a l'esclavatge.