01 de juny 2008

Problemes amb l'ordinador

Llicència de Creative Commons. Alguns drets reservats.
Aquest matí a l'hora de entrar a Internet i conectar·me a Blogguer, no hi ha hagut manera, se'm desconetava, em donava error, i després de re-iniciar 2 o 3 vegades, finalment l'he tancat i ho he deixat per probar-ho més tard.
Ara sembla que funciona i que no es penjarà tot i que a l'ordinador de l'altre despatx sembla que s'ha infectat de virus, spy, i troians. Estem mirant de netejar-lo amb el Panda però no sabem si ho aconseguirem. El més segur és que hagi d'anar a l'hospital dels ordinadors on un expert informàtic faci el que calgui per netejar-lo i recuperar el màxim possible de dades.
Avui tampoc hi ha conte, no he tingut temps. Ahir varem anar a veure al nostre nét i a prendre cafè amb ells per tal de no estar 15 dies sense veure'ns donat que avui no podien venir a casa perquè estan molt enfeinassats i havien d'acabar unes coses. Aquest "nano" és increïble, ens fa passar l'estona que no ens adonem, amb els cotxes, els contes, ara vull que me'l llegeixi l'àvia Carme, ara que ho faci l'avi Joan, ara la iaia Alícia, ara atrapo al papa, ara m'enfilo amb la mama i l'acarono, és un no parar però sense esverament, en fi, que varem estar una tarda en molt bona companyia i una estona molt agradable.
Una cita: " Els que somnien de dia coneixen moltes coses que ignoren els que solament somnien de nit " - Edgar Allan Poe -