23 de juny 2008

La revetlla de Sant Joan

Foto de Elisabatiz. Tots els drets reservats.
¡ quina il·lusió ! crec que és per primer cop des que em vaig casar, que celebraré la revetlla de Sant Joan com cal. Amb els Joan's de la família (tots quatre), la nora, i uns quants amics dels més joves, farem una petita revetlla a casa seva (res de petards, fonts de colors i prou, suposo).
El dia de la revetlla de Sant Joan, gaire be sempre he tingut el Joan marit i el Joan fill fora de casa perquè com a músics és un dia d'aquells de feina, per això sempre he estat sola i la coca ens la menjàvem a l'endemà dia de Sant Joan. Però enguany no, no toquen i podrem estar tots junts, fins i tot el més vell dels Joan's Ramon's, el besavi Joan. Anirem a mitja tarda a casa dels fills, gaudirem de l'ombra del jardí i pot ser de la piscina, jugarem amb el nét, i jo, si cal, donaré un cop de ma a la Marina si em necessita.
Serà una vesprada fantàstica i estic segura que tots ens ho passarem d'allò més be. La solitud buscada per estar tranquil és agradable, però les reunions de família i amics i fer petar unes bones xarrades, com més grans ens anem fent més de gust ens ve i sobre tot per la companyia i la distracció.
¡ bona revetlla i feliç Sant Joan ! per tots els Joan's i també pels que no se'n diuen. El Sant Joan és una excusa per celebrar l'arribada de l'estiu.
Una cita: " El millor profeta del futur és el passat " George Gordon Byron -
"Lord Byron"

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Espero que hagi estat una revetlla molt feliç!!!

Marali ha dit...

Doncs si Júlia, va estar molt be i a més amb sorpresa, ens varen dir que l'any vinent a la revetlla en seriem un més (si tot anava com cal) una gran alegria. Ja he llegit la teva revetlla i trobo que t'ho debies passar molt be poden sortir a ballar a una pista tranquila i els balls que t'agraden.