06 de juny 2008

Tornem-hi amb l'aigua

Tots els drets reservats.
Portem un mes, gairebé seguit, de pluges, els embassaments ja s'han recuperat al nivell de fa un any i es temia fins i tot el desbordament de l'Ebre, però sembla ser que al seu pas per Mequinensa ja ha minvat el cabdal. Tot be doncs, s'han aixecat les restriccions de regar jardins (que no cal perquè estan xops) i d'omplir piscines.
El que ja no tinc tan clar és el que passarà si una vegada acabades aquestes pluges i arribat l'estiu amb calor, si no plou més i no arriben les pluges de setembre i octubre i entrem a l'hivern també amb pluges minses, com estaran els pantans?. Les de-saladores no estaran acabades encara i ens podrem trobar una altra vegada en que no hi haurà prou aigua. ¿Perquè no s'acaba de fer doncs, la ditxosa canonada per recollir aigua sobrant del rec de l'Ebre i portar-la a Barcelona? ¿No s'hi havien destinat uns diners per fer-ho? ¿Ens tornarem a trobar amb una manca de previsió? Preguntes sense resposta, faran el que voldran i finalment quan ens hi tornem a trobar ja hi tornarem a ser amb les polèmiques, els emprenyaments, i els egoismes dels uns i dels altres. I mentrestant CIU insistint amb el trasvassement del Roina, un riu que passa per 10 centrals nuclears i que ni els pescadors francesos hi volen pescar res. ¿quin interès hi te CIU? Una altra pregunta sense resposta.
Canvio de tema i faig un petit apunt del que he llegit avui al diari, referent una altra part de l'enquesta del GESOP encomanada pel Periódico, on es fa palès que el votant del PP prefereix de lider al Sr. Ruíz-Gallardón que al Sr. Rajoy, creuen que aquest hauria d'haver dimitit després de les eleccions i que el partit s'ha de "centrar", és interessant l'anàlisi que en fa l'editorial, aquí
Be ja ho deixo aquí. Fins demà.
Una cita: " La tinta més pobre de color val més que la millor memòria " - proverbi xinés -